maanantai 19. maaliskuuta 2012

Päivät 5 & 6

Päivä 1 - Toivelistani
Päivä 2 - Tavoitteet ratsastuksessa
Päivä 3 - Varusteet jotka otan mukaan kilpailuihin
Päivä 4 - Mitä hevoseni syövät
Päivä 5 - Varusteeni
Päivä 6 - Hevosblogeja joita luen
Päivä 7 - Unelmahevoseni
Päivä 8 - Saavutuksia
Päivä 9 - Lempimerkkini
Päivä 10 - Unelmatallini
Anteeksi anteeksi anteeksi laiskuuteni eilisen päivän suhteen. Nyt sitten raapustellaan kaksi päivää jos nyt saan oikeasti jotain aikaakin. Lisäksi tässä tuli epämääräistä säätöä julkaisun suhteen kun bloggeri herjasi jatkuvasti jotain murh.

Päivä 5

Aloitetaan tuosta viidennestä päivästä eli varusteeni.
Nojaa eipä niissä mitään kummallista ole jos nyt totta puhutaan :D En jaksa nyt mitään kuvia etsiä nuista varusteita, mutta jos vaikka selostus riittäisi?

Käytössä on tällä hetkellä kahdet Horzen ruskearuudulliset ratsastushousut ikäluokkaa vanhoja kummatkin. Toista on saanut kursia kasaan pariin otteeseen ja toisesta nyt hajoaa vetoketju jippii. Sitten jossakin en tiedä missä on Horzen siniruudulliset ratsastushousut, mutta jos totta puhutaan en oo nähny niitä pariin vuoteen.
Kotitreeneissä käytän joitakin ikivanhoja jodhpureita ja Horzen chapseja jotka ovat ratkenneet saumoista aika komiasti. Kisoihin/valmennuksiin lähtiessä laitan Saxon nahkaiset jodhpurit ja pfiffin saappaanvarret jotka on ollut mulla jonkun vajaa neljä vuotta. Pitäisi vain korjauttaa ne vielä niin saisi taas käyttöön.

Sitten löytyy toki treadstonen turvaliivi jota käytän aina hypätessä. Siitä en kyllä luovu en sitten mistään hinnasta. Sekin on ollut jonkun vajaan neljä vuotta ja ahkerassa käytössä on. Kesähanskat ovat sitten Horzen jotkut halppikset ja niitä saa ostella jatkuvasti kun kuluvat puhki. Oikeastaan sen takia niitä olenkin ostellut kun ovat olleet hyvät käsissä. Talvihanskoina on Horse comfortin vuorelliset ratsastuskäsineet ja ovat kyllä loistavat, ei liian paksut eikä liian ohuet.
Pääkoppaa suojaa euro-liten kaksivärinen ratsastuskypärä joka joutaisi kyllä vaihtoon tämän epämääräisen rutinan ja kasaan painumisen vuoksi. Vajaa vuosi sitten ostin ja heti parin päivän sisällä siitä menin estetunnilla tallikaverin hevosen kanssa nurin heti esteen jälkeen (tasapaino meni). On toki tullut senkin jälkeen mätkähdettyä alas pari kertaa vähän pahemmin joten vaihtoon vaan. Pikku summa maksaa 90 euroa kypärästä jos se oikeasti suojaa päätä.
Lisäksi löytyy ravikypärä sekä Finn Tackin neopreeniset ajohanskat.

Kenkiä löytyy aivan liikaa samoin ratsastussukkia löytyy en edes tiedä kuinka paljon. Käytän tallilla kesällä lenkkareita tai jotain muita kenkiä ja nyt on kumisaappaat olleet kovassa käytössä.
Takkeja löytyy mm. Horzen, Mountais Horsen sekä Finn-tackin ja joitakin muita löytyy myös. Jaksa alkaa miettimään mitä kaikkea sitä oikeasti löytyy.

---------------------------------------------------------------------------------
Päivä 6.
Ei näin vaikeita saa laittaa! Luen monia blogeja ja jos Teillä lukijoilla on blogeja niin aina niitä saa linkittää. Tykkään löytää uusia blogeja luettavaksi oli aihe mikä tahansa. Onhan siinä muutama?

2 kommenttia:

  1. Noita blogeja oli muutama joo :D:D Mullakin on toosi toosi vanha ratsastuskypärä :D Mutta kelpaa vielä, on hyvässä kunnossa :D Vaikka onkin tultua tipahdeltua :D

    VastaaPoista
  2. Pitäähä se nyt pari olla :D mulla kyl noit kypäriä kuluu mut mieluummi ostaa uuen ku et makaisin sairaalas sen takii et tipun ja kypärä oli jo rikki :D

    VastaaPoista