keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Päivä 1 - toivelistani

Kun nyt ei tunnu oikein näitä postausideoita syntyvän päätin kopsailla tämän Riinalta niin saan jotain mukavaa raapusteltavaa. Yritän nyt joka päivä kirjoittaa jotakin toivottavasti pidätte.

Päivä 1 - Toivelistani
Päivä 2 - Tavoitteet ratsastuksessa
Päivä 3 - Varusteet jotka otan mukaan kilpailuihin
Päivä 4 - Mitä hevoseni syövät
Päivä 5 - Varusteeni
Päivä 6 - Hevosblogeja joita luen
Päivä 7 - Unelmahevoseni
Päivä 8 - Saavutuksia
Päivä 9 - Lempimerkkini
Päivä 10 - Unelmatallini

Hahaa toivelistani no tästähän tulee kilometrin mittainen! Jos olisin multimiljonääri ostaisin kaikkea mahdollista kivaa ja värikästä hevoselle ja itselleni sitten kerrankin sopivia ratsastusvaatteita. Kuitenkin kun näin onnekas en ole vaan oikeasti peeaa niin minkäs teet, ainahan saa listata kaikkea kivaa. Mutta aloitetaampa sitten Ramin toivelistalla.

Ensimmäiseksi haluaisin koulusatulan joka on kyllä ostoslistassa heti kun saan rahaa tarpeeksi. Merkillä ei ole mitään väliä (no Kentauri kelpaisi) kunhan se istuu hevoselle kuin nenä päähän ja sopii myös kuskille hyvin.


Rakastan kaikenvärisiä huopia ja olisihan se kiva jos varastosta löytyisi muutakin kuin Horzen huopia joista ei lähde lika ekan käyttökerran jälkeen enään ikinä pois. Muutenkin tykkään kaikista väreistä niin tuossa olisi muutama huopa mitkä olisi kiva omistaa - mutta empäs tule koskaan omistamaan.



Loimia ah! Niitä on tullut vuosien varrella kerättyä parikymmentä tuohon ikävä kyllä. Lähes kaikki ovat Horzen loimia vaikka sekaan mahtuu yksi Eskadronin, Finn Tackin sekä Pfiffin fullneck.
Back on Trackin loimea tuskin tarvii kummemmin selitellä tai tuota enkkuvilttiä? BOT loimi olisi meille hyödyllinen olisi varmasti päivittäisessä käytössä ja saataisiin vielä enemmän ehkäistyä selkävaivoja. Kumminkin tuo hinta on aika kaunis ja löytyyhän meiltä sentään selänlämmitin. Yksi ratsastusloimi joka tulisi vähän "pidemmälle" ettei olisi mikään pelkkä selkäloimi. Enkkuviltti no se on vaan niin ihanan lämmin! Onhan se mukava ottaa kovilla pakkasilla maastoon mukaan niin saa hevosen ristiselälle jotakin lämmintä ja tarvittaessa omille jaloillekin. Sitten toki pari mukavaa fleeceä ;)



Etsinnässä olisi mukavat meksikolaiset suitset Ramille ja parit mukavat olenkin jo bongannut. Hansbolla (eka kuva) olisi tuollaiset aika perus joissa on kuitenkin kohokuvio otsapannassa ja turparemmissä. Toiset taas bongasin jostakin ulkomaalaiselta sivustolta myös ja niissä on kivat valkoiset tikkaukset, aika perus, mutta yksinkertaisuudessaan kivat.
Ja sitten otsapannat! Otsapantoja vaihtamalla saa perus suitsiinkin vähän uutta näköä ja tykkäänkin vähän kaikenlaisista pannoista. Joissakin pannoissa tykkään väreistä ja joissakin sitten yksinkertaisuudesta. Tuossa pari mitkä olisivat silleen kivoja.


Riimuja on jo aivan liikaa kiinnitin huomion tuohon väriin ja tykkäsin! Värikkäät riimut on jotenkin ihania ja erottuvat tummasta hevosesta hyvin. Lisäksi suojia ei mielestäni ole koskaan liikaa (okei jos on 15 settiä yhdellä hevosella niin sitten) kun kuitenkin suojatkin saattavat hajota milloin tahansa. Tarrat lähtevät irti ja jotain muuta tai sitten ne katoavat mystisesti.
Tykkään myös pinteleistä tosi paljon ja käytän aika usein ratsastaessa pinteleitä. Nykyään pyrin ostamaan vähän laadukkaampia siinä toivossa että ne kestäisivät käyttöä. Pinteleitä en kyllä enään tarvi nappasin nuo muuten vain tähän.

Ja entäs kuskille?




Housuja kiitos! Kaikki tämän hetkiset housut tekevät pientä kuolemaa (vetoketjut hajoilevat, saumoja saa jatkuvasti ommella kiinni) ja listaa voisi jatkaa ties kuinka pitkälle. Haluaisin farkkuratsastushousut syystä että ne on kivat päällä. Lisäksi jotkut kotihousut joilla voi tarvittaessa lähteä myös valmennuksiin niin väritoiveena olisi harmaa. Lisäksi valkoiset kisahousut olisivat kova sana. Kisatakki ei ole vielä niin välttämätön, katselee hetken aikaa eteenpäin jos alankin tuota koulua kisaamaan.
Roeckelin ratsastushanskat voisivat olla ihan hyvät. Paljon kuullut näistä hyvää ja voisihan sitä joskus ostaakin. Kesäisin olen käyttänyt horzen parinkymmenen euron hanskoja jotka hajoavat siinä kuukauden käytön jälkeen murh.
Ja lopuksi Mountain horsen nahkasaappaat. Himoinnut ties kuinka kauan ja heti kun pystyn niin varmasti ostan!

2 kommenttia:

  1. Paaaljon toivelistallasi on tavaroita :)
    Mutta aina tuo pirun raha on esteenä! Kaikki kun tuppaa olemaan niin kallista ://

    Meksikolaiset sopisivat varmasti Ramille ;)) ♥

    VastaaPoista
  2. Hanna pitää olla! :D En ees haluu tietää kuin kallis pläjäys tuoki on mitä tossa on :D meksikolaiset haluun estesuitsiks meille (: pitkää katellu mut kivoja ei meinaa löytyy mitkä sopis köyhän ihmisen budjetille.

    VastaaPoista