sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Pieni soitto voi piristää


Ramin tilanne on edelleen sama eli kiukkuinen kuin pieni ampiainen. Eilen käytiin metsässä kävelemässä ja Rami sai syödä mm. katajan- ja kuusenoksia ja samalla maisteli jotain puskaakin mikä lie ikinä olikaan.
Eilen illalla sain myös yllättävän soiton Ramin entisiltä omistajilta jotka siis ovat sukua minulle. Serkkuni soitti ja kysyi onko Ramilla mahahaava ja sanoin et kaikki viittaa siihen niin vahvasti. Juteltiin myös korvaako vakuutus sen jos joudutaan klinikalle viemään sekä vähän muutakin mahahaavaan liittyen. Hän kertoi myös että heidän yksi hevosensa on taas oireillut mahahaavaa ja menevät klinikalle taas kerrankin. Juteltiin myös vähän muutakin siinä samalla ja lopulta tuli tosi hyvä fiilis siitä että Ramin entisiä omistajia kuitenkin kiinnostaa Ramin hyvinvointi ja voin aina kääntyä heidän puoleensa jos on jotain mitä en tiedä tai olen epävarma.

Tänään kengittäjä tuli ja laittoi Ramille tilsakumit niin eipä tarvitse liukastella hirveiden tilsojen kanssa. Kävin myös juoksuttamassa nopeasti kentällä ja katsoin miten Rami liikkuu. Oli kivan rento ja rauhallinen ja pääsin kiinnittämään huomiota jalkoihin. Rami ottaa oikealla takajalalla huomattavasti lyhyempää askelta kuin vasemmalla ja tämäkin kuulemma on/voi olla yksi mahahaava oireita. Tallissa juotin Ramille lämmintä vettä missä oli pari kamomilla teepussia likoamassa ja annoin vielä pellavalimaa ruokakippoon.

Huomisesta tuleekin kiireellinen päivä kun töiden jälkeen alan juoksemaan paikasta paikkaan. Ensiksi klinikalle, siitä sitten ostamaan ruokaa ja etsimään vähän ohuempaa ratsastustakkia kun tuo megapaksu toppatakki on lievästi sanottuna lämmin ja lopuksi tallille ennen tunteja liikuttamaan Rami jollakin tavalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti