lauantai 21. tammikuuta 2012

Varustepostaus - ratsastusloimet

Tänään vähän voitaisiin ihmetellä minkälaisia epämääräisiä ratsastusloimia jotka ovat ihme ja kumma aika aktiivisessa käytössä.


Horse Guardin fleece ratsastusloimi ollut jo jonkun aikaa omistuksessa. Ostin joskus 5-6 vuotta sitten eräältä kaveriltani pari kertaa käytettynä ja hintaa tuli 15 euroa. L kokoinen beigen värisillä kanteilla ja tykkään tästä tosi paljon. Käytän varsinkin näin viileillä ilmoilla alku- ja loppu käynneissä + raveissa tai sitten pidän koko ratsastuksen ajan. Ja jos on tiedossa pelkkää kävelyä niin mikäs sen mukavampaa kun laittaa loimi omien jalkojen päälle lämmittämään?


Agrimarketista ostettu heijastinloimi joskus 2,5 vuotta sitten ja on aivan loistava. Käytän aina maastoillessa paitsi en kesällä kun tuo on kuitenkin aika lämmin omalta osaltaan. Tämän kanssa kyllä autokin kiinnittää huomiota ja tämän näkee todella kauas.


Hööksiltä joskus 2010 tilattu selkäloimi jonka päällinen on vedenpitävää kangasta ja alla on sitten fleece. Kiinnitys satulavyöhön. Ainoa iso miinus on tuo kiinnitystapa eli pitää pujottaa, tarra olisi kätevämpi, mutta pysyy hyvin paikallaan. Voi käyttää myös ajaessa. Käytän tuulisilla keleillä ja talvisin koko ratsastuksen ajan. Hinta oli joku reilu 20 euroa?

                            

Viimeisenä vaarin vanha viltti jota käytän myös jonkun verran varsinkin jos menen kentällä. Tähän ei ole kehitelty mitään kiinnitysjuttuja vaan saa olla tuollainen normaali viltti.

2 kommenttia:

  1. Meiltäkin löytyy tuo heijastinloimi ja Hööksin selkäloimi. Toimivat myös meillä :)

    VastaaPoista
  2. Anzu nonne (: tykkään noista kyl tosi paljo et ihan hyviä ostoksia :D

    VastaaPoista