torstai 12. tammikuuta 2012

Myräkässä

Kuvaton postaus kun en muutakaan keksi tähän hätään.
Tänään kävin ajamassa Ramin aikamoisessa lumimyräkässä. Kyllä siinä kävi mielessä että täytyy olla viimisen päälle hullu kun lähtee jäätymään kärreille mutta kyllä se kannatti. Rami oli täpinöissään, pari kertaa liukastui kun keräsi tilsoja. Annoin ravailla hiukan reippaammin pari pätkää ja käytiin myös vähän mäessä kahlaamassa. Ramikin joutui tekemään oikeasti töitä että jaksoi vetää loivaan ylämäkeen kun lunta oli joku 10 cm ja kärryt painavat jonkun 40-50 kiloa plus oma paino päälle. Nojautui rintaremmiin, laski päätä alas, työnsi takaa oikein kunnolla, käytti koko selkäänsä ja koko sen matkan kannustin Ramia että kyllä sie jaksat hyvin menee, hieno poika ym. Vastapainoksi tuli alamäki ja sitten Rami saikin ravailla pienen pätkän. Kotia päin tullessa lähti hiukka reippaampaan raviin kunnes tajusin et kohta muutes tulloo pukki! Heitti perseen sivulle, takakaviot kolahtivat aisoihin ja siitä sitten otin ensin kii ettei tullut toista pukkia ja sitten komensin että noin ei tehdä. Mielessä kävi kauhukuva siitä että olisi heittänyt jalat aisan ylin ja siinä sitten oltaisiin oltu mukkelis makkelis. Kahlaamisen jälkeen alkoi levittämään hyvin jopa käynnissä ja ravissa tosi kivasti. Tallissa laitoin ensiksi fleecen päälle, laittelin arnikaa jalkoihin, päälle villapintelit (oik. etusessa nestettä) ja venyttelin selän. Myöhemmin vaihdoin tallitopan päälle niin olisi hiukan mukavampaa olla karsinassa ja ettei lihakset kylmene liian nopeasti.
Pitää varmaan myös soitella Suskille jos tulisi iskemään Ramille akupunktio neulat ja vähän hieromaan paikkoja auki. Ristiselässä pientä aristusta sekä kaulassa aivan järkyttävä jännite jota yritin tänään saada pois. Kyllähän se vähän pieneni ja helpotti, mutta pitäisi saada kokonaan pois. Lisäksi pitäisi takapää katsoa muutenkin kun kiertää toista takajalkaa niin se aiheuttaa kireyttä takareiteen.

Lisäksi ilmottauduin juuri äsken koulukisoihin, ehkä pitäisi tulostaa tuo ohjelma ja alkaa harjoittelemaan? Huomisesta en tiedä miten liikutan, juoksutan, ajan tai ratsastan aivan kelistä riippuen. Jos huomenna jaksaisi ottaa kameran mukaan ja jatkaa varustepostausta.

2 kommenttia:

  1. kiva postaus vaikka kuvia ei ollutkaan! :) Minne ilmottauduit koulukisoihin? (:

    VastaaPoista
  2. Anonyymi ilmottauduin Orimattilaan harjotuskisoihin Pinkin tallille eli samaan paikkaan mihin mennään kouluvalmennukseen (:

    VastaaPoista