tiistai 31. tammikuuta 2012

Jäätymistä

Kesällä lupasin etten valita mut nyt on kyllä sellanen valitus fiilis tästä säästä! Pakkanen on ihan kiva kunhan pysyy alle kympissä kun oon ulkotöissä niin siitä jäätyy kun loikin sisään ja ulos vähän väliä. Kesällä sitten pääsen valittamaan helteestä ja ei se haittaa jos lämpö pysyisi kesällä siinä alle 25:ssä. Mutta valitukset jätetään tuonne takanurkkaan. Ja taas kuvaton postaus krhm. Varustepostauskin on tulossa varmaan torstaina kunhan saan loputkin kuvat räpsittyä.

Eilen olin todella ahkera tai ainakin melkein ja menin sitten Ramin kanssa kentälle. Alkukäynnit baanalla ja kentällä sitten aloitettiin käyntityöstöllä tekemään ympyröitä, kolmikaarista sekä vähän muutakin ja yritin saada jumpattua Ramin kaulaa mahd. paljon. Jumitti aluksi vastaan ja välillä tuppasi painamaan ohjalle joten pohkeella ratsastusta mahdollisimman paljon ja yritin pitää omat tassut rentoina. Ramikin muuttui vähitellen rennommaksi ja siinä jonkun aikaa käveltyämme aloitin kevyesti ravailemaan pitkiä sivuja ja tein Ramille heti selväksi ettei sitten kaahailla pää ylhäällä tai juosta apuja karkuun. Jouduin pari kertaa ottamaan aika napakasti takaisin käyntiin ja kyllä alkoi hevonenkin tajuamaan ettei nyt voi mennä miten haluaa. Tehtiin myös jonkun verran siirtymisiä ja ihan eteen-alas ratsastusta ja Rami tykkäsi. Heti kun kulki pienen pätkän pyöreästi ja rennosti sai käyntijakson. Sellanen perus ratsastus oli aika kiva fiilis (:

Tänään operaatio jäätyminen maastossa. Tunnin käyntilenkki mäessä eli kahlailua, koipien nostamista kaatuneiden puiden luona ja kiipeilyä. Rami oli innoissaan itellä vaan tuppasi tulemaan oikeasti kylmä ja tallille kun päästiin laitoin Ramin pois ja menin lämmittelemään. Loppujen lopuksi autoin tallin omistajaa hakemaan hevosia sisälle ja sitten vasta lämpeni.

Huomenna kuvittelin nukkuvani "pitkään" eli yhdeksään kun mulla on autokoulun arvioiva ajo huomenna, MUTTA suunnitelma muuttui ja heräänkin ennen kuutta heh heh ja menen töihin hetkeksi auttamaan ja sitten kotio. Lisäksi pitäs hakee huomenna pellavaa, porkkanaa ja mennä vielä iltatalli tekemään. Kiirettäkö? Nyt taidankin kadota koneelta kun kädet on aivan jäässä ja etin jonkun lämpimän huovan ympärille ja meen istumaan patterin viereen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti