maanantai 19. joulukuuta 2011

Jouluhössötys

Anteeksi kyseessä ei ole tänään mikään hevosiin liittyvä postaus vaan jouluun liittyvää pohdintaa. Ramia en kerennyt eilen liikuttamaan ja tänään oli tarkoitus mennä, mutta kun tultiin äidin kanssa ostoksilta alkoi satamaan ensiksi vettä ja sitten se muuttuikin rännäksi joten ei kiitos. Ramilla ei ole vielä edes tilsakumeja ja lauantaina edessä oli aivan järkyttävät tilsat valehtelematta 10 cm korkoa jotka sai juuri ja juuri kaviokoukulla pois. Huomenna yritän liikuttaa ja jos äiti vaikka ehtisi tulla kuvaamaan jos on valoisaa ja sää suosii (:

Eilinen päivä meni siivotessa omaa huonetta sekä järjestelin vähän olohuonetta. Tein samalla muuttokuormaa ja pakkailin turhia tavaroita pois tilaa viemästä. Tuli myös kuivattua Ramille limppua koko pussi kun bongasin siwasta sekä yksi lidl:istä ostettu patonki on kuivatettu jo. Pitäähän nyt hevostekin saada jotain herkkua.

Tänään aamupäivästä lähdettiin Keravalle tekemään viimeisiä ostoksia Anttilaan ja Prismaan. Pontuksen kasvattajalle veimme joululahjan ja Pontuskin sai lahjakassin mukaansa joka on täynnä kaikkea kivaa. Nyt pitäisi jaksaa vielä siivota huone loppuun ja varmaan vähitellen aloittaa pakkausoperaatio. Huomenna jos yrittäisi laittaa muutaman koristeen Ramin karsinanoveen jos saan ne jotenkin viritettyä.

Miten Te vietätte joulua? Miten muistatte hevoskaveria ja onko jotain perinteitä (:?

4 kommenttia:

  1. Kommentoin kyllä turhan harvoin, vaikka kaikki postaukset luenkin innokkaasti!

    Maken kanssa ollaan edellisenä päivänä käyty jakamassa lahjoja kavereille. Aattona olen sitten siivonnut tarhan ja pihaton, ja harjannut Maken. Jonkin pienen lahjan ostanut ja antanut kaikkia nameja:)

    VastaaPoista
  2. Petra mukava kuulla et joku jaksaa lueskella näitä postauksia :D

    VastaaPoista
  3. Meillä on yleensä tallijoulu vietetty aika pienesti; tänä vuonna Jimppa saa lahjaksi omenapussin kaverini pikkusiskolta, suolakiven ja uuden raipan :) Viimeisestä se varmasti tykkää!

    Mä koristelin Jimpan karsinan tekohavuköynnöksellä, mutta seuraavana aamuna se oli revitty alas :D Ruuna ei tainnut pitää siitä, ainakaan maun puolesta.

    Aattona olis ihana käydä aamulla ajamassa, mutta ei taida kukaan jaksaa lähteä :D

    VastaaPoista
  4. Inka kivan kuulosta :D ois kiva kans koristella karsinaa mutta ei saa ainakaan tällä hetkellä mitenkään viritettyä mitään köynnöksiä. Sain sentään sellasen piene Hyvää Joulua kyltin viritettyä ihan ylös narulla mut siihen se sitte jäiki.

    VastaaPoista