keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Vanhuus iski.

Tänään pyörähti mittariin 19 vuotta ja heti tuli muutama ryppy kasvoihin :D Aamulla sain nukkua pitkään kun meen vasta iltaan ja tottakai nukuinkin sitten oikeen kunnolla! Pari yötä on selvitty vähillä unilla ja maanantai-tiistai välinen yö 3,5 tuntia kun Pontus ja kissat pitivät hereillä viidestä asti siihen seitsemään.

Ramia en kerennyt eilen liikuttamaan kun lähdettiin Pontuksen kanssa Keravalle kasvattajan luo siistittäväksi ja siistittiin pari tuntia. Tarkoituksena oli ajaa pieni lenkki kunnes tajusin aikataulun menevän liian tiukaksi muuten niin jätin suosiolla väliin. Menin tuntia aikaisemmin sovitusta ajasta joten kerkesin käymään Keravan H & R liikkeessä ja löysinkin Ramille 155 cm ruskean villaloimen kun edellinen on lyhyt kun herra on saanut massaa ja ensimmäinen villaloimi rullautuu edestä eikä istu. Tuli myös katseltua suitsia ihan huvin vuoksi sekä vähän suojia ja huopia. Seuraavaksi kävin viereisessä eläintarvikeliikkeessä ja ostin kissoille kuivattuja silakoita, lelurotan ja chinchilloille kylpyhiekkaa. Kävin myös sukulaistemme kioskilla ostamassa juotavaa, kaupasta ostin tomaatteja ja kävin vielä yhdessä eläintarvikeliikkeessä etsimässä näyttelyhihnaa tuloksetta.

Siinä sitten siistittiin Pontusta vain vähän kun sunnuntain tuomari ei tykkää jos koiraa siistitään ja ehdittiin sopia myös se että jään lauantaina yöksi kun sunnuntaina on taas aikainen lähtö. Helsingissä pitää olla viim. kahdeksan aikaan ja puoli yhdeksältä olla viimeistään jonottamassa sisäänpääsyä (lauantaina + 7000 koiraa, sunnuntaina +6000) ja aamulla on pahin ruuhka ja kun kyseessä on nuori koira pitää olla aikaa rauhoittua ja ehtiä tutustumaan paikkaan vähäsen. Voi olla että lähdetään jo aikaisemmin niin ei ole sitä paniikkia kun pitää lenkittää koirat ja sen sellaista.

Tänään katsotaan ehdinkö ajamaan Ramia yhtään vai jääkö se välistä kun sää on taas mitä on ja kun meillä ei ole heijastinrintaremmiä niin on vähän inhottavaa lähteä yleiselle tielle ajamaan vaikka jalkoihin on suojat, mutta oishan se hyvä olla rintaremmikin lisänä. Huomenna en ehdi liikuttamaan kun joudun röntgeniin kuvauttamaan jalan jos saataisi selville mikä tuota koipea vaivaa. Eilen jalkaa jomotti aivan älyttömän paljon kun seisoin liian pitkään ja ei auttanut kuin siirrellä painoa toiselle jalalle. Kuvauksen jälkeen lähden Lahteen käymään horzessa ja kärkkäisellä sekä käyn raveissa moikkaamassa kaveria.
Lisäksi tarvitsen uuden kypärän! Tämän hetkinen kypärä on ollut käytössä reilu puoli vuotta ja kun sitä painaa niin se rutisee ja menee kasaan. Pari päivää oston jälkeen kaaduin Pokulla esteen jälkeen oman virheen takia > löin pään ja sen jälkeen on tullut ainakin 3 putoamista joissa oon iskenyt pään kenttään.

2 kommenttia: