perjantai 2. joulukuuta 2011

Kruisailua pimeässä

Pari päivää välissä viime postauksesta no ei voi mitään kun kerrottavaa ei oikeastaan ole. Luvassa todella tylsä kuvaton postaus.

Eilen kävin töiden jälkeen röntgenissä kuvauttamassa jalan ja kuvat lähtivät Lahteen henkilölle joka kirjusti lähetteen kuvaukseen ja soitto tulee ensi viikon alussa. Jalka on ollut parempi ja välillä taas särky ollut kova jonka takia käytän töissäkin 5 numeroa liian isoja saappaita koska a. oman kokoiset kumpparit meni rikki -> laskevat vettä sisään joka paikasta b. saan tungettua muutamat villasukat ja tilaa jää reilusti niin jalka ei ota nokkiinsa. Kuvauksen jälkeen lähdinkin pörräämään Lahteen. Ensiksi poikkesin Kärkkäisellä etsimässä housuja viikonloppua varten tuloksetta. Mukaan lähti kuitenkin Ramille häntäsuoja kuljetuksiin, Pontukselle pari pussia nameja sekä pieni juomakuppi sekä kansio johon saan tärkeät paperit talteen sekä huivin itelle.
Tämän jälkeen poikkesin Horzella hakemassa pari heijastinrintaremmiä, vihreä-mustan lätsän ajosuitsiin sekä otin myös säkin western rehua. Tottakai kun siinä horzelta lähin hiipparoin vahingossa Veljekset Wahlstenille hipelöimään tavaroita. Yllättäen tapasinkin tutun naaman (jota en tunnistanut heti :D) ja höpöteltiin jonkun aikaa siinä sitten kuulumisia. Tuli myös kokeiltua ajohanskoja jos vaikka olisi lähtenyt mukaan mutta jätin nyt ihan suosiolla välistä.

Ostosten jälkeen suuntasin raviradalle moikkaamaan kaveria jonka passi oli opetuslähdössä. Tapasin portilla myös serkkuni yllättäen pitkästä aikaa! Hiipparoin sitten varikkokurviin ja kaverini sitten löysikin perille, höpöteltiin jotakin ja yritin ottaa kuvia veljen kameralla joka ei sovellu mitenkään loistavasti liikekuvaukseen. Näin myös toisen kaverini jota en oo nähny puoleen vuoteen ja silloinkin viimeksi samaisella radalla kun oltiin kuvaamassa! Aiivan ihanaa oikeesti nähdä ihmisiä joita on ikävä (: Lähdin joskus kuuden aikaa kun tuli kylmä ja tiet olivat paikoitellen jäässä.

Tänään oon juossu paikasta toiseen! Ensiksi tallilta tullessani vaihdoin vaatteet ja poikkesin kirppiksellä josta löysin ihanan kynttilänjalan ja se lähti mukaan tottakai! Tämän jälkeen seppälästä löysin mustan topin huomista varten ja tämän jälkeen kävin hakemassa Vito mysliä ja tapasin taas yhden kaverini joka halusi onnitella ja toi "ryppyvoidetta" eli suklaata nams! Kolmen jälkeen lähdettiin tallikaverin kanssa tallille, valjastettiin toinen hevosista ja kokeiltiin mahtuuko ne kärryt oikeasti tälle hevoselle aisoista, no ei. Rami pikaisesti valjaisiin ja Poku perähevoseksi ja pimeeseen yleiselle tielle ajamaan. Heti alussa saatiin maasturi perään joka menikin lopulta vauhdilla ohi mutkassa kun annettiin tilaa. Käveltiin pimeässä joku 1½-2 km lenkki ja Rami oli ihanan varma ajaa. Ei kytännyt mitään ja käveli reippaasti eteenpäin mitä nyt kääntyminen tuotti ongelmia. Tallissa laittelin sitten villaloimen päälle ja linimentit koipiin.

Tässä illalla pitäisi käydä vielä laitattamassa pidennykset takasin, tankata auto ja pestä Pontuksen kaulus, tassut ja mahanalusta ja pakata tavarat ja etsiä kameran laturi! Nyt jännittää ihan sikana :D Seuraava postaus tulee sunnuntaina tai maanantaina miten nyt kerkeän koneelle ja kerron miten meille kävi näyttelyissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti