keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Vakionaamat klinikalla [ Videopostaus ]

Ensiksi voin "iloisesti" kertoa että lupaamani videopostaus on nyt tänään tässä. Aamulla lähtiessä päätin tehdä tästä päivästä jonkinlaisen videopostauksen vaikka itse hoitoja ym. ei tullut mukaan mutta kaikkea muuta kyllä. Aivan lopusta löytyy tämä huvittava video, pitäkää hauskaa :D!

Aamuhan alkoi aikaisin mun kohdalla kun kello soi armotta 5:40, onneksi torkuttaminen on keksitty ;). Auto käyntiin joskus varttia yli kuusi, kamat kasaan ja menoksi. Poikkesin ostamaan leivän josta matka jatkui tallille.  Ramille ruoka ja laittelin pikaisesti kuntoon ja lastaamaan. Onneksi lomittaja tuli joten saatiin Rami liinan kanssa kyytiin kun herra otti sen asenteen ettei mene tänään kyytiin.

Matka sujui hyvin, oli sumusta ja ajelin sitten hiljaksiin ja klinikalla olinkin joskus varttia vailla yhdeksän. Ilmottautumaan mennessä toimistohoitaja sitten hymyili ja totesi heti tervehdyksen jälkeen että jaahas Raymond tuli. Siinä vaan nyökyttelin että juu. Onhan se mukavaa kun tunnistetaan heti toimistoon astuessa. Rami sitten pääsi ensiksi karsinaan pissalle jonka jälkeen laittelin naruihin käytävälle, riisuin loimen ja rapsuttelin hetken sillä aikaa kun Ismo haki tavaroita ja vaihdettiin kuulumisia ja juteltiin yleisestikin. Muutaman kerran huvitti muutamat kommentit ja kysymykset mm. oletko parisuhteessa tällä hetkellä ym.
Ramille laitettiin neuloja selkään sekä päähän tuohon turvan lähettyville sekä jalkoihin. Sen jälkeen hoidettiin vähän muita paikkoja ja selästä löytyi aivan todella pieni kipeä kohta. Yritettiin saada pehmitettyä hevosen takapäätä sekä hoidettiin kaularankaa tällä kertaa enemmän. Loppua kohden mennessä kaulaa hoidettiin laserilla tupla annoksena. Sain myös kuulla itsestäni kommenttia joka huvitti ja vähän häkellytti. Olen kuulemma herttainen ja hyväntahtoinen ihminen joka yllätti mut täydellisesti kun en pidä itseäni herttaisena vaan rasittavana ihmisenä.

Hoitojen jälkeen oli rokotuksen vuoro ja itse lastaus joka olikin sellasta säätöä. Rami totesi etten lähde klinikalta, jumitti ja meni sillasta ohi tai astui sivulta alas. Onneksi eräs asiakkaaksi tullut nainen pyysi mulle apua josta kiittelin ja pian sainkin apuvoimia. Liinan kanssa saatiin herra kyytiin joka kyllä teki kaikkensa ettei tarvitse mennä koppiin. Lopulta saatiin Rami kyytiin ja kotiin lähtiessä poikkesin agrissa ja hain muutamasta paikasta vähän aineita Ramille ja poikkesin myös kotosalla. Tallilla sitten laittelin Ramin karsinaan ison heinämäärän kanssa villaloimi päällä kun talli oli viileä ja hevonen vähän hionnut kuljetuksessa ja pääsi lepäämään kun seissyt tänään kopissa pitkään.






2 kommenttia:

  1. mun mielestä ihan sika kiva videopostaus! pakko kyllä viel kysyä että onko saila hommannu uuden tallikissan? pitäis varmaa joku päivä tulla käymää sielläpäin, mutta rami näyttäis että on menny iha kamalasti ettenpäin! tsemppiä teille! (:

    VastaaPoista
  2. kiitos (:! Sailalle on tullu kolme uutta kisua Mimmin kuoleman jälkeen ja kissat on oikeestaan tyttöjen :D Videol oleva on Kiki ja sit on viel kaks kollia Joni ja Osku ja tietty Pekko pyörii paikalla aina ku nälkä iskee :D Tuu vaa käymää ois kiva nähä pitkästä aikaa!

    VastaaPoista