lauantai 12. marraskuuta 2011

Kumipallona luokses pompin

Tarkoituksena oli tänään hypätä mutta tallille tullessani huomasin surullisen asian: esteet on viety pois kentältä! Eli tämän vuoden hypyt on hypätty kentällä. Ensi viikolla pitäisi olla jo miinuksen puolella ja meillä ei hypätä enään siinä vaiheessa kun maa alkaa olemaan jäässä. No katsoo nyt jos soitan yhdelle valmentajalle jos pääsisi valmentautumaan maneesissa n. vajaan tunnin ajomatkan päässä. Hintakin on vielä ihan jees jos yksin menee. Tallin omistajan kanssa suunnitellaan sitten yhdessä valmennuksiin menemistä ensi vuoden puolella helmi-maaliskuun jälkeen.

Ajatuksena oli ratsastaa mut kylmyys vei voiton ja irtojuoksutin pitkästä aikaa! Rami oli ensin ihan ihmeissään et mitä me nyt tehdään kun mamma ei laitakaan satulaa selkään vaikka varusteet olivat jo esillä. Otin porkkanoita taskuun, juoksutusraipan ja hevoselle putsit jalkaan ja sitten kentälle. Tehtiin aluksi ihan perus maastakäsin juttuja, venyteltiin paljon ja Ramillakin kaula naksahti eli saatiin yksi jumi pois. Koskettelin piiskalla Ramia ja syöttelin samalla porkkanaa. Ramillahan on raippapelko varsinkin jos raippa koskettaa selkää/kaulan aluetta jos ihminen on maassa. Nyt sain sivellä piiskalla pitkin poikin eikä hevone vaikuttanut pelokkaalta. Kumarreltiin myös vähäsen ja viskasin takkini Ramin selkään ja vedin pään kautta pois. Sitten itse juoksutukseen. Rami käveli hetken kunnes pysähtyi. Kokeilin samalla miten Rami reagoi jos pyöritän juoksutuspiiskaa sen yläpuolella. (Eli samalla tavalla kuin alapuolella olevassa videossa kohdassa 1:07)


Rami sai irrotella oman mielensä mukaan ja toki piti vähän avittaa hevosen liikkeelle lähdössä. Rami laukkaili pitkin kenttää pomppien suuntaan ja toiseen ja näytti muutaman persauksen lennätyksenkin siihen lisäksi. En haluis olla tuolla kyytilössä :D


videolaatu <3

Siinä sitten vartin juoksun jälkeen menin seisomaan portin lähelle ja odottelin Ramin tuloa. Jonkun aikaa kentän toisessa päässä möllötellyt Rami kävelikin luo josta kehuin paljon ja hain riimun. Rami työnsi itse päänsä riimuun oikein joten ei tarvinut kuin vähän pujottaa riimua korvien taakke.

Ja IRTOJUOKSUTUSVIDEO. Yllättäen bloggeri ei löydä tuota omista videoistani joten ei auta kuin linkata näin.
Ja muutama huonolaatuinen pokkarikuva. Pokkarikin jo huonossa hapessa joten laatu ei tämän parempi.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti