maanantai 3. lokakuuta 2011

Huono päivä


Tänään mikään asia ei oo menny hyvin. Tavarat on lennelly käsistä, kissat raapineet naaman verille ja samalla reisikin saanut kyytiä. Oma vikani kun makasin sohvalla kun kisuille iski riehumishetki. Auto temppuili tänään taas oikein kunnolla heti lähtiessäni sammui ja kun vaihdoin vaihteita kuului joku ihme ääni josta tuli mieleen et hirttääköhän joku kiinni autossa kunnes ääni loppui kun vaihtoi vaihteen kolmoselle. Ja jalka on edelleen aika kipee ja tähän päälle pamahtanut polvikipu kun oon rasittanut polvee kun kävelen enemmänkin sisäsyrjällä siirtäen painoa pois ulkosyrjältä.

Rami oli sentään tallissa tosi hellyyttävä kun hörisi hakiessa, töni ja hamusi jatkuvasti josta tuli hyvä mieli. Kuitenkin kentälle taluttaessa Rami muuttui jotenkin säikymmän puoleiseksi ja alkoi kyttäämään kaikkea vaikka tallissa nukkui. Tehtiin paljon käyntityöstöä ja pidin taas aluksi raippaa peukaloiden alla vakauttaakseni oman käteni ja Rami tuntui ihan kivalta ja kulki kivaa tahdikasta käyntiä rentona ja yritin pitää sen fiiliksen. Epäonnistuin vahvasti kun alettiin ravaamaan enemmän ja Rami karkasi heti avuilta eikä palannut kuin käynnissä jotenkin mukavaksi. Tehtiin ympyröitä ja siirtymisiä Ramin kaahatessa koko ajan. Otettiin ensin laukat vasemmalle vaikka en ollut ite nostoihin tyytyväinen. Oikealle otettiin yksi hyvä nosto jonka jälkeen pelkästään ravissa pyörittelyä. Istuin harjotusravissa yrittäen saada hevoselta sen pään alas kun jännittyi ja tikitti pää taivaassa vauhdilla eikä avut menneet läpi. Lopulta tehtiin sitten astetta kovemmat pidätteet ja saatiin se ravi edes hidastumaan ja lopulta pyöritin ympyrällä. Opettaja huomasi sen, että kenotan ulospäin jatkuvasti ja yritettiin sitä korjailla lopulta istuinkin jo ihan kohtalaisesti ja ennen loppukäyntejä hevonen rentoutui ja muuttui hyväksi! Tähän oli ihan jees lopettaa vaikka harmitti päivän meno vahvasti.

Kotiin ajaessa poikkesin hakemaan patonkia ja yhdellä pätkällä perään pamahti auto jossa oli valot päin mettää ja jouduin kääntämään aluksi taustapeilin kattoa kohti ja lopulta oli pakko kääntää kuskin puoleinen sivupeili osoittamaan ylöspäin kun valo häikäsi niin pahasti peilien kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti