tiistai 6. syyskuuta 2011

Ostoslista

Järkyttävää kun jaksan tehä pari postausta nytten. Kävimpäs tänään etsimässä meiän herkkispojalle uutta ulkotoppista kun tällä hetkellä on vain yksi ja kuitenkin koko talven joudutaan loimittamaan niin olis hyvä jos on toinenkin takki.
Ajelin sitten ennen VPK harjotuksia ihanaan hevostarvikeliikkeeseemme tarkoituksena hakea ruokasäkki herralle. Samalla sitten kyselin loimia ja myyjä sitten raijasi varastosta uutuuksia ja viime vuoden mallistoa joita hipelöin. Suosikeiksi nousivat 300 g harmahtava jossa irrotettava kaulakappale ja lisäksi reilut koot ja halpa hinta (99 euroa). Uutuus oli sitten aivan ihana 400 g sinipunainen kiinteällä kaulakappaleella varustettu loimi jolla oli hintaa 142 euroa. Lisäksi katselin viime vuoden loimia joita jo himoitsin varsinkin liilaruudullista kiinteällä kaulalla olevaa. Pitää nyt käydä vähän katselemassa uudestaan äidin kanssa mikä loimi sitten ostetaan.

Hippodome 137 €


Lisäksi tarvitsen uuden rintaremmimartingaali yhdistelmän. Edellinen on ruskea Hööksistä ostettu, ihan kiva kyllä on, mutta haluaisin että siinäkin yhdistelmässä on "kaulakappale" osio eli joka tulee kaulan ympäri. Löysinkin nyt sellaisen pienen etsimisen kautta ja olisi niin kiva tilata tuo. Ehkä sitten kun on varaa :D

Horsepro n. 46,30 €
Lisäksi löysin liikkeestä suojien osastolta aivan ihanat putsit! Oon todennu ettei horzen putsit kestä kauaakaa meidän käytössä ja jos kumisia käyttää ne hankaavat jalat auki. Nyt löysin aivan uskomattoman suloiset joita voisi harkita. Nuo liilan väriset on aika kivat eikös näin (: Samaan sarjaan kuuluu myös suojat jotka on samalla kuosilla ja päällyste on sellasta muovin tuntuista mutta joustavaa ettei ihan heti pitäisi rikki mennä. Kaikkea sitten kerkeenkin himoitsemaan pienessä liikkeessä.

Horsepro n. 27 €
 Lisäksi ajauduin jotenkin kummallisesti hipelöimään suitsia ja varsinkin otsapantoja! Löysinkin pari kivaa otsapantaa joista voisi toisen ostaakin.
Ketjupanta on suloinen ja yksi ketjupanta löytyykin tummanruskeana. Mukavan kevyt en sitten tiiä meneekö kuinka helposti poikki. Hintakaan ei ollut paha; 9 euroa!
Tuo alempi sitten iski silmään muuten vain. Jotenkin kaunis ja kelpaisi tuokin vaikka heti.


Horsepro n. 9 €

Horsepro n. 25 €
Onneksi tänä vuonna pääsen HIHS:iin niin pääsee shoppailemaan vähäisillä rahoilla ittensä vararikkoon. Jossakin vaiheessa voisi ostaa jonkun kivan huovan brodeerauksen kera. Sitä ehtii onneksi myöhemmin himoitsemaan. Ainiin plus joku kiva kouluhuopa olis aika kiva juttu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti