torstai 18. elokuuta 2011

Voit luottaa minuun ♥


tukkataitelija Tinttu

Niin mistähän tällä kertaa aloittaisi.
Maanantaina soitin klinikalle jossa sain surullisen vastauksen: Ismo on sairaslomalla. Siinä vaiheessa lievästi sanottuna harmitti, mutta eihän sille voi mitään! Nyt yritän etsiä jotakin toista joka voisi ainakin laitella Ramiin neuloja vähän helpottamaan oloa. Rami on ollut tosi apaattinen ja munuaisten kohdalta selästä tosi kipeä! Ei kestä yhtään minkäänlaista painamista ilman että hevonen notkahtaa. Nyt sitten herralla on ollut kevyt sadeloimi yötäpäivää ulkona niin pitääpähän ainakin selän lämpimänä.
Sunnuntain jälkeen en oo ratsastanu Ramilla vaan juoksutin herran maanantaina ja samalla vähän mentiin kavalettia liinassa ja lopulta hypättiin. Ei kyttäillyt ja hyppäsi mielellään joka oli ihan positiivista.

Tiistaina ratsastin Allin. Sää ei todellakaan ollut mikään paras ja herkän tamman tuntien kytättiin joka puskaa kun menin kentällä koulua. Ratsastin jopa tunnin jonka jälkeen kunto petti ainakin omalla kohalla ;)
Tänään ratsastin tamman maastossa tällä kertaa. Mentiin paljon käyntiä ja ravattiin traktoria karkuun ja laukattiin pieni mäkipätkä. Oli mukava olla pitkästä aikaa upean ratsun selässä! Ainakin se tuntuu vatsalihaksissa valehtelematta. Maanantaista keskiviikkoon tein aamu- sekä iltatallin yksin omistajan ollessa lomailemassa. Samalla pystyin tarkkailemaan Ramin käyttäytymistä ja sen olotilaa.

Tänään myös vaihdoin Ramin ruokinnan takaisin mysliin tosin nyt jätetään racingin rehut pois ja kokeillaan uutta rehua. Ainakin se maittaa herralla vaikka onkin kallista. Hehkutan tästä rehusta lisää varmaan jossakin seuraavassa postauksessa ja katsotaan jos se auttaa yhtään!

Ainiin meille tuli taloon kaksi uutta asukasta maanantaina. Kaksi puolivilliä oranssia veljestä Jannu-Oskar ("alempi") ja Jöde-Emil (selällä loikoilija) Pojilla on ikää about 3 kuukautta tarkkaan ei tiedetä. Jätkät on aikamoisia sähikäisiä mutta aivan ihania muuten. Koira ainakin tykkää vaikka kisut ei vielä tykkää koirasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti