perjantai 19. elokuuta 2011

Kysymyksiin vastailua

Kysymyspostaukseen ilmestyi joitakin kysymyksiä joten vastaan nyt niihin.

-Mikä on sun tulevaisuuden haaveammatti?
Vaikee kysymys :D Jotenki kuvaajan ammatti ois ihana mutta toisaalta tykkään tehdä maataloushommia tosi paljon. Oman maatilan pyörittäminen jossa ohessa kuvaaminen.

-Millainen on unelmahevosesi Raimon jälkeen? (jos ylipäätänsä haluat enää sitten omaa hevosta)
Ramin jälkeen aion hommata toisen hevosen ja haluaisin kovasti suomenhevostamman mieluusti ex-ravurin jonka saisin itse työstää alusta alkaen ja myöhemmin mahdollisesti astuttaa.

-Mikä on ollut paras hetki Ramin kanssa?
Paras hetki hmm. Parhainta hetkeä on vaikea oikeastaan päättää kun on ollut niin hyviä hetkiä paljon. Ehkä jotenkin parhaiksi hetkiksi nousevat kaikista huolimatta ne hetket kun on saanut pitkän sairasloman jälkeen päästä istumaan hetkeksi Ramin tuttuun ja turvalliseen selkään.

- Miten päädyit just Ramiin, onks se sulle ''se oikea''
Jos totta puhutaan en edes harkinnut lämminveristä vaan tarkoituksena oli ostaa suomenhevonen. Rami kuitenkin tuntui jo ensi silmäyksellä unelmien hevoselta ja sitä se on ollutkin! Kyllä Rami on mulle se oikea.

- Minkä tasonen se on, ratsastaako sillä kukaan muu kun sä?
Koulutasoltaan helppo C ja re 60 cm. Osaa pohkeenväistöt, etuosakäännöksen ja laukanvaihdot (välillä) sekä muita pieniä juttuja. Ramilla ratsastaa todella harvoin joku muu kuin minä. Vaikka oon joskus heittänyt jollekin että haluutko mennä Ramilla kattoo porukka silmät pyöreinä ja sanoo en uskalla.

- Kuinka pitkä oot?
Arviolta 177 cm

- Ratsastatko muilla hevosilla? Voitko kertoo niistä jotain?
Ratsastan aina välillä myös muillakin hevosilla. Tunneilla olen käynyt 9 vuotiaalla Alli nimisellä upealla puoliveri tammalla joka on vähän jopa samanlainen ratsastaa kuin Rami vaikkakin haasteellisempi ja osaavampi. Lisäksi välillä ratsastelen omistajan pyynnöstä 12 vuotiasta ex-ravuri suomenhevosruuna Pokua. Poku on mukava huumorintajuinen herra ja Ramin paras kaveri. Tällä hevosella olen myös ollut tallin omissa kisoissa 50 cm luokassa ja ensimmäinen ei sijoittunut.

- Kuinka kauan oot ratsastanu tai ollu hevosten kans tekemisissä?
Säännöllisesti 8 vuotta sitä ennen vuosia epäsäännöllisesti. Ensimmäisen kerran istuin hevosen selässä puoli vuotiaana ja kyseessä oli lämminverinen ravuri samalta omistajalta joka omisti ennen Ramin. Eli sanoisiko siitä lähtien epäsäännöllisesti aina 10 vuotiaaksi asti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti