torstai 2. kesäkuuta 2011

17. ☆ Kuvapostaus 1.6.2011 ☆

© Milla Tulkki, 2011
Saatiin pitkästä aikaa kuvaaja! Milla (OBS! blogi ) tuli moikkaamaan pitkästä aikaa kameran kanssa.
Ihan ensiksi räpsittiin rakennekuvia ja tottakai omasta mielestäni Rami on ihan hyvän näköinen näissä kuvissa. 2009 sattuneen tapaturman arpi näkyy aika selvästi kuvassa eikä siinä ole koko arpea edes. Totuushan on että Rami ei tunne kunnolla pohjetta eikä kylkikään veny enään normaalisti mutta ei se sinänsä haittaa. Tärkeintähän on, että ruuna sai pitää henkensä.


© Milla Tulkki, 2011


Sitten päästäänkiin itse ratsastusosioon! Rami tuntui aivan mahtavalta heti alusta alkaen. Toimi käynnissä kivasti eikä ees pahemmin kyttäilly mitään. Yleensä ratsastan Ramilla korvat kiinni paitsi muutamalla kerralla menty korvat auki ja on ollut super rauhallinen!



© Milla Tulkki, 2011
Ravissa työskenteli mukavasti kunnes kuumeni taas sen verran että otettiin laukkaa. Välillä liukeni laukkaan ja välillä taas nosti tosi kivasti. Muutaman kerran nostettiin käynnistäkin. Ratsastaja vaan kusee homman lähes jatkuvasti selässä :D Taas sekaan mahtui kolmitahtista laukkaa paikotellen muuten sitten kaahailtiin. Mitähän muuta tähän osaisi sanoa. Niin kehittyy huimin harppauksin eteenpäin. Eiliset laukkapätkät olivat tämän hetken parhaimmistoa.

Perfect ♥ © Milla Tulkki, 2011
Loppuraveissa huomasi kuinka väsynyt pieni ruuna olikaan päivän
työskentelystä. Aurinko paistoi ihan suoraan kentälle ja aamulla kun
katsoin mittaria näytti auringossa n. 35 astetta! Kuitenkin herra olisi vielä halunnut laukkailla vähän väliä. Työstettiin lopussa seis - peruutus - ravi juttuja jossa rentoutui jo mukavasti. Viimeisessä siirtymisessä sai jo patistella jonka jälkeen lopeteltiin hommat. 40 minuuttia rankkaa työstöä mutta oli se sen arvoista taas kerrankin!


Pienenä tavoitteena on ilmottaurua 18.6 järjestettäviin harjoituskilpailuihin Jokelaan 50 cm luokkaan ja jos laukat alkavat toimimaan kivasti niin mennä myös koulua; harrasteluokan kouluohjelma 2009. Esteet ainakin mennään mutta koulua vielä harkitaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti