tiistai 21. kesäkuuta 2011

23. Kouluilua 21.6.

Kouluilua ukkosessa! Ennen tallillelähtöä tuli vettä oikeen urakalla, mutta pakko oli todeta ettei koskaan ole huonoja säitä vaan väärin pukeutuneita ihmisiä! Pakkasin puolet omaisuudesta mukaan oli sateen pitävää takkia, muutama huppari ja näin.
Rami oli varsin ihanassa kunnossa; aivan harmaa kun lähdin herraa hakemaan laitumelta. Pienen tovin harjailtua alkoi kurakerroksen alta paljastumaan tumma hevonen. Sitä ennen sai yskiä keuhkot moneen otteeseen pihalle kun sitä pölyä oli joka paikassa ah!

Rami oli heti alkuverkoissa tosi mukavan tuntuinen (: Rento ja ohjien kokoamisen jälkeen hakeutui automaattisesti pyöreään rentoon muotoon. halkaistiin kenttä jolloin lyhyet sivuet olivatkin pitkiä sivuja ja pitkät sivut lyhyitä. Tehtiin paljon ympyröitä ja suunnanvaihdoksia ja tavoitteena oli pitää Rami rentona, asettuneena rehellisesti oikeaan suuntaan ja pitää se nenä pääosin alhaalla. Ja tässä tehtävässä onnistuttiin ihan kivasti! Välillä nenä nousi taivaisiin ja yritti lähteä kaahaamaan alta, mutta käyntiin ja uudestaan sama homma.
Otettiin myös laukat molempiin suuntiin jotka nousivat ihan kivasti ja vasemmassa kierroksessa Rami vähän "äijäili" pienellä loikkimisella. Mutta nyt yritetään panostaa tähän ravityöstöön. Saada ravi tasapainoiseksi ettei kaatuisi välillä pohjetta vasten ja pysyisi rentona ja pyöreänä.

Mutta tässä myös video! Enjoy (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti