sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Sä oot hyvä just noin ja se on cool

Tämä päivä on ollut kyllä aikamoinen niin hyvien kuin huonojenkin asioiden suhteen. Oon samaan aikaan super onnellinen ja toisaalta samaan aikaan painaa huoli.

Tänään herätys oli 5:15, ylös päästiin vasta 5:40, pikainen aamulenkki viileässä ilmassa Pontuksen kanssa ja 6:30 lähdettiin ajamaan Keravaa kohti. Poikettiin hakemassa vähän evästä ja matka jatkui sumussa. Keravalta otettiin kasvattaja ja hänen hieno Ranskan tuonti tytsy mukaan ja suunnattiin Tuomarinkylään näyttelyihin. Paikalla oltiin hyvissä ajoin, kengät kastuivat kosteassa nurmessa heti, pientä shoppailua heti alkuunsa ja odottamaan kehän alkua. Tiitu toimi handlerina ja itse tyydyin räpsimään kuvia. Tuomarina oli Unkarilainen mies.


Arvostelu oli enemmän kuin hyvä! Pontus - lähes 4 vuotias jätkä sai ensimmäinen sertinsä, yli vuosi näyttelytaukoa takana ja parempaa paluuta ei voi tehdä? Lopuksi kamppailtiin vielä ROP tittelistä joka meni kasvattajan tytölle ja Pontus oli siis vastakkaisen sukupuolen paras. Mieletöntä! Mukaan lähti 3 ruusuketta sekä 2 pokaalia ja voittaja fiilis sekä kolme oikein tyytyväistä ihmistä. Viikon päästä käydään vähän Porvoossa näyttäytymässä miten pärjätään.


Matka jatkui myöhemmin tallille Ramia kiusaamaan ajon merkeissä. Alku näytti lupaavalta, räpsin jokusen kuvan kunnes reippaammalla ravipätkällä Rami muuttui yllättäen todella vahvasti epäpuhtaaksi vasemmasta takajalasta. Videoin vielä yhden lyhyen ravipätkän jonka jälkeen kävellen tallille tutkimaan jalkaa. Siinä vaiheessa päätin että huomenna soitan ajan klinikalle ja yritän saada 18. päivälle ajan - itselleni on palkka tullut 15 päivä ja torstaina olen vapaalla joten.... Tähän hätään ei löydy rahoja klinkalle joten pakko on odottaa. Ramin kanssa kävellään seuraava viikko kokonaan ja katselen tilannetta miltä näyttää ja hoidetaan miten pystyn. 

Muutama uusi kuva illan päätteeksi, itselle vähän ruokaa naamaan ja reilun tunnin päästä lähden vielä tallilla käymään katsomassa Ramia miltä jalka näyttää/tuntuu.




8 kommenttia:

  1. Oletko testannut Ramilla kuolaimettomia? Näyttäisi hevosesta epämukavalta kun jokaisessa kuvassa suu auki :( Mutta on kyllä komea kopukka tuo Rami :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kokeiltu hackamorea, kuolaimetonta sekä riimulla menoa ja aukoo kuitenkin suutaan. Suu tarkistetaan säännöllisesti, jopa puomilla harjatessa mökeltää tuon suun kanssa! Mutta kiitos :)

      Poista
  2. Onnea näyttely menestyksest! Voitko tehä Pontukselle oman sivun? Harmi Ramin tilanne toivottavasti ei oo mitään vakavaa! Oot saanu Ramin hienoon kuntoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitoksia! Toki voin tehdä :). Samaa toivon itsekin!

      Poista
  3. Voi ei, toivottavasti jalassa tai muuallakaan ei oo mitään pahempaa ! Voihan se olla ihan esimerkiksi nyrjähtänyt vain. Peukut pystyssä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa toivon! Ite kallistun niveltulehdukseen mutta sen näkee sitten.

      Poista
  4. Ei saa kulta vielä murehtia, ei tarttee olla iso ongelma jos ep. Tä silloin tällöin muuttuu.. ollaan mekin vähä epäpuhtaita sielt sun täältä välillä! ♡ Tiitu

    VastaaPoista