lauantai 6. syyskuuta 2014

Himoshoppaajan syksy

Huom huom ! Postausta aloitin kirjoittamaan eilen, mutta akun loppuessa se jäi kesken joten nyt päivitän tämän loppuun. Enjoy!

Epäaktiivisuuteni kunniaksi piristän tai masennan teitä tänä iltana vähän jollain muulla tavalla. Tulin tuossa varttia yli kymmenen kotiin tallilta, tänään piti käydä maastossa mutta päädyttiinkin kärryilemään toisella jätkällä ja Rami pääsi peräponin virkaan. Aika magee fiilis kruisailla kahden poitsun kanssa sänkipellolla kuun valaistessa. Kommelluksilta ei vältytty kun onnistuin jo ensimmäisen 20 metrin jälkeen tippumaan kärrystä ja jäin sitten tielle nauramaan kippurassa! :D Tilanne meni niin että tämä toinen kaveri pysähtyi kun oli jännä kohta, syöksähti eteenpäin ja Rami kilttinä poikana seistä möllötti paikallaan ja siitä sitten kellahdin selälleni maahan. Voi jessus!
Eilen oli Ramilla kärrypäivä ja tämä toinen kaveri oli perähevosena ja oli kyllä hauskaa. Kyllä siinä ajatus pyöri päässä että kyllä Ramista saisi älyttömän hienon valjakkohevosen. Ehkä ruuna saa vaan harrastella aina välillä kärrien edessä juoksemista. 

Mutta ah syksy on täällä ja tänään löysin miljoona + 1 ihanaa tavaraa mitä Rami tarvitsee ja mitä itse haluaisin. Selasin neljä verkkokauppaa läpi ja tein paljon kivoja löytöjä. Persaukisuus vaan rajoittaa tätä shoppailua surukseni.

Horsepro oli ensimmäinen mitä kävin läpi hartaasti. Kävin viimeksi kuukausi sitten liikkeessä työasioiden merkkeissä. On tullut tilattua tavaraa tuolta sekä liikkeessä pyöriessä tarttunut aina jotain mukaan. Suurimmat shoppailut bongasinkin täältä ja tulen heti kun vaan pystyn niin tilaamaan jokusen tuotteen.


Aloitetaan tästä mitä itselleni himoitsen. Ensinnäkin noi tennarit! Siis voi rakkaus noita kohtaan - en siis todellakaan rakasta eläinkuosia. Talvisaappaat - mitäpä niitä selittämään. Haluaisin talveksi pitkävartiset saappaat ja nämä näyttävät kivoilta ja lämpimiltä. Hinta on vaan aika suolainen mutta kaipa sen voisi maksaa. Oranssit pökät. En tiedä mikä niissä oikeastaan kiehtoo, ehkä se kun se ei olisi se perus tylsä sininen, musta, ruskea ym. Tykkään värikkäistä tavaroista niin itselläni kun Ramilla ja nämä housut olisivat kyllä super söpöt.

 Turhamaisuuden huippu! No ei siis todellakaan. Ramille on hakusessa uudet estesuojat ja nämä miellyttävät silmää todella paljon. Koko on cob/fulll joten uskon näiden sopivan Ramille. Ja tietty uskottavuutta lisäämään söpöt putsit! Joko lampaankarvalla tai ilman.

Talveksi söpöt koulusuojat ja tyyliin sopivat putsit toki! Ramilla on hangannut niin monet takasuojat jalan auki minkä takia haluaisin talveksi kumminkin korkeat takasuojat. Katselin Hööksillä vastaavia, mutta nämä voisivat olla toivon mukaan paremmat. Ja tietty putsit lampaankarvalla - eihän tyylikkyyttä (=turhamaisuutta) saa unohtaa. Putsien koko vähän jännittää kun normaalisti Ramille on mahtunut L kokoiset, mutta nyt kun kahdet L kokoiset ovat olleet niin snadeja niin XL voisi kuulostaa paremmalta vaihtoehdolta.
 
Loppuun vielä tämä huopa! Ei vitsi rakastuin tähän heti! Kyllä tiedän Rami on äijä eikä tosimiehet käytä pinkkiä, mutta tosimies puetaan pinkkiin. Ramille sopii kaikki värit niin hyvin jonka takia tämä osui silmään. Kruunu huovan alareunassa ja kultaiset reunat tekee tästä täydellisen. Tämä on näitä Must Have tuotteita eli tilaan kyllä.

Seuraavaksi bongailin sitten Keravan Horse & Riderin verkkokauppaa. Horse & Rider on tuttu kauppa +6 vuoden takaa ja aina kun kerkiän niin käyn kyllä pyörimässä ja joku päivä voisin tehdä ihan shoppailu päivän ja lähteä katsomaan Keravan kaupat läpi. Täältä löysin vain pari juttua mitkä kummatkin ovat vähän sellaisia että nams, tahtoo!


















Ihan ensiksi tuo huopa! Kuolasin kyseistä huopaa reilu vuosi sitten Ruotsalaisessa verkkokaupassa, samoissa hinnoissa pyöri sieläkin. Meinasin tippua tuolilta kun näin tämän Horse & Ridersin sivulla. John Whitakerin huopa. Ei löydy sanoja kertomaan miksi juuri tuo. Aika magee? Hv polon laukka, kermaan ja mustaan iskin silmäni. Näyttää kivalta ja hintakaan ei ollut edes paha ja tuonne saisin hyvin ahdettua kaikki tavarani ;).



















Viimeisenä Viljar SHop. En ole tämän kaupan sivuilla koskaan pyörinyt ja rakastuin näihin kahteen housuun heti. Turkoosit ovat jotenkin piristävän väriset taas niihin perus väreihin verrattuna, ainakin tulisi kivaa vaihtelua. Sitä en tiedä miten hyvin tuo väri sopii leveä ahteriselle kuskille.... Hahaha! Ja nuo viininpunaiset. Oon kuolannu pitkään et haluan joko kunnon punaiset tai viininpunaiset pökät ja nämä bongasin. Tällä hetkellä omistan yhdet käyttökelpoiset housut, muut ovat isoja ja vaihtelu virkistäisi. Must Have nämä oikean puoleiset pökät. 

Oletteko te katselleet syksyyn uusia tavaroita, mitä? Kertokaa ihmeessä! :)

2 kommenttia:

  1. Heh, noi oranssit pökät on tulossa mulle, en malta oottaa et pääsen koittaa niitä ;D ja itekin oon varmaa vuoden jo kuolannu tota brittihuopaa..ei vaan raaski ostaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha sit kertoilet onko ne hyvät nii voin sit joko ottaa tai jättää ;)

      Poista