sunnuntai 10. elokuuta 2014

pyörä pyörii paikallaan, herätään sitä polkemaan

Voi hitsi oikeesti! Pakko myöntää ettei meillä ole paljonkaan mitään erityistä kerrottavaa, sen verran ilmottaudutaan että hengissä ollaan. Pikainen päivitys blogille, otsikon tuhersin vartissa vaikka olin jo alottanu yhtä, mutta idea loppui yllättäen sen kohdalla. Ehkä skarppaan joku päivä ihan oikeesti!


Rami on liikkunut pelkästään käynnissä jonkun aikaan kovien pohjien takia. Yksi päivä juoksutin liinassa, mutta muuttui epäpuhtaaksi joten ollaan tyydytty kärryilemään mistä Rami on kyllä tykänny. Kävelyjen pituus on vaihdellut 20-40 minuutin välillä ja ollaan pyöritty pitkin pihaa. En voi sitäkään kieltää ettei huvita työpäivän jälkeen kiskoa ratsastushousuja jalkaan, 8 tuntia sisällä työskentelyä vähintään +28 asteessa niin olo on tosi nihkee sen jälkeen. Ja kun tyylini on se, että meen suoraan töistä tallille niin minkäs voi.

Tosiaan ihmeempää ei ole tiedossa. Huomenna pääsee muutes sänkkärille! ;) Tallilla puidaan peltoja mikä oli Ramin mielestä hirmu pelottavaa kun piti mennä kuivurin ohitse, siitä mentiin aikamoisen steppauksen ja pörinän kanssa. Takaisin mennessä ei ollutkaan sitten mitään ongelmaa asian suhteen. On se ehkä hiukan urpo? :)

Nyt on lähdettävä lenkille vaikka vasen jalka otti eilen osumaa, kiitos rakas poniseni kun hyppäsit jalat päälle. Tälle illalle olisi vielä ohjelmassa Pontuksen ilmottamista ainakin yhteen näyttelyyn ellen ilmoita toiseenkin samalla.
Btw enään neljä päivää ;) Siitä sitten lisää!

2 kommenttia:

  1. Onko Rami jo muuttanut pihastasi pois?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rami on ollut vaan joitakin päiviä kotosalla, vakituisesti ei siis ole asunut. :) tälläkin hetkellä on kotitallillaan

      Poista