perjantai 7. helmikuuta 2014

toimii sittenkin, kuvittelen vaan?

Hei te ihanaiset lukijat! Pieni (suuri) lapsi on oikeasti onnellinen kun ah niin ihanan raivostuttava pöytäkone toimiikin normaalisti, ainakin tällä hetkellä! Veljeni tuli katsomaan tätä, istui koneen ääreen ja käynnisti koneen ja kappas tämä alkoikin toimimaan ihan normaalisti, älyttömän hitaasti kylläkin. Annetaanko vähän armoa kun tämä pirulainen on käynnistynyt viimeksi joulukuun puolen välin tienoilla?

Huomenna yritän tehdä rästiin jääneitä postauksia aamutallin + ratsastelujen jälkeen. Puhelimesta sain tyhjennettyä kuvat koneelle ja ken tietää jos vaikka innostun huomenna kuvailemaan vähän lisää vaikka järkkärillä? Tämä viikonloppu tulee vietettyä vain kotona ja tallilla, normaalisti olisin lähtenyt ajelemaan parhaaseen seuraan tai toisinpäin. Mutta sunnuntaina näen pitkästä aikaa liian kaukana asuvaa kaveria ja odotan kyllä innolla! Eli oma lupaukseni tälle vuodelle on pitänyt aika kivasti jopa ;). Palaillaan huomenna jos tämä ihana rakkine suostuu enään huomenna toimimaan! Paljon on taas kerrottavaa kaikesta mahdollisesta! :)

p.s. Lopussa pieni video kuukauden takaa juoksutuksesta kun jätkä pisti vähän ranttaliksi koko homman. Ei tuo ole oikeasti hevonen vaan kenguru valepuvussa. 

Pullavalta terveisiä ihanille lukijoillemme!


2 kommenttia:

  1. Haha! Ihan kuin Pica tuossa videolla :D Teki aivan samaa edellisellä juoksutuskerralla :D

    VastaaPoista