perjantai 1. helmikuuta 2013

Tarhakuvia

Eipä tullut vielä edellisiä ratsastuskuvia, kyllä ne jossakin vaiheessa saan. Mutta tarjoillaan edes illan piristykseksi uusia tarhakuvia valasta muistuttavasta hevosesta.
Rami on liikkunut tällä viikolla aika vähän ja kevyesti: juoksutusta ja taluttelua ja olisinkohan jopa kerran käynyt selässä? Oliko se nyt keskiviikkona ajoin töiden jälkeen tallille siinä ihanassa lumimyrskyssä ja selvisinkin tallille ja takaisin. Pari kertaa ojaan päätyminen oli turhan lähellä kun tiet olivat aivan tukossa, lunta tuli vaakatasossa ja ihmiset ajoivat aivan keskellä tietä ja itse yritti väistellä ettei sen takia tule kolaria.


Nyt vietän kuukauden verran "kesälomaa" ja samalla vähän talvilomaa jonka jälkeen palaan takaisin töihin. Nyt jo oon ollu pienessä kriisissä että mitä teen kuukauden ajan? Kysyin jo oikeastaan tallinomistajalta tarviiko hän aamutallien teossa apua eli menen ainakin tallitöihin, yritän tavata kavereita ym. Ja tärkeintä pystyn olemaan enemmän eläinten kanssa! Se on kyllä jo luksusta ;) ehtii käymään tallilla kaikessa rauhassa ettei aina ole hirveä kiire. Eli tämän kuun aikana saatte lukeaksenne enemmän päivityksiä kuvien kera. Ja kehittelen ruokinnasta nyt sitten oman postauksen. Tarkoituksena myös uudistaa blogia vähäsen kunhan saan jotakin fiksua aikaiseksi. Mutta seuraavaan kertaan!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti