keskiviikko 6. helmikuuta 2013

päivän varustus maastossa

Tuleepa postauksia nyt ahkerasti huh huh. Kummasti auttaa kun pokkari toimii niin saa kuvia myös selästä ja tallin pihalta. Mutta tänään lähdettiin maastoilemaan ja tämän näköinen oli meidän varustus. Enemmänkin alkoi naurattamaan tämä varustemäärä. :D Heijastinloimi, putsit ja suojat, edessä neopreenipintelit (ihan superit !) ja takana putsit. Ramilla korvat kiinni irtonaisilla palloilla ja päälle vielä huppu sekä kokolaput. Kuskilla vielä lisäksi heijastinliivi. Vaikka lähdettiin ihan valosalla liikenteeseen ja tultiin myös valoisalla pois koen turvallisemmaksi laittaa heijastinkamppeet päälle varsinkin kun menin tielle kävelemään ja ympärillä on metsää. Ravattiinkin vähäsen, Rami oli ihan onnessaan ja lasketteli oikein letkeää ravia. Takoi kyllä niin pirusti koko ajan vaikka mentiin ihan hissuksiin. 



palkkio?

Päätin vielä ultrata Ramin jalan liikutuksen jälkeen. Annoin tosin seistä hetken, selässä oli BOT selänlämmitin, takajaloissa kinnersuojat ja etusiin laitoin vielä patjat ja päälle lämpöpintelit. Ensin kuitenkin tosiaan ultrasin jännettä n. 15 minuuttia jonka jälkeen pyyhin geelit pois, kuivasin jalan jonka jälkeen pintelöin jalan. Miten musta tuntuu et toi hevonen on kohta niin paketoitu ettei tosikaan.


















Tänään otin taas itseäni niskasta kiinni oikein urakalla. Kattelin itteäni peilistä, manasin itteäni että nonni sen siitä saa kun ei oo muka aikaa liikkua. Raahauduin koneelle, menin fit.fi sivustolle etsimään treeniohjeita mitä pystyy tekemään hyvin kotonakin ja löysin paljon hyviä ohjeita mitä kokeilin heti. Haluaisin takaisin salille, mutta se tarkoittaisi sitä että käyttäisin vapaapäivää salilla ja sitten pitäisi käydä ainakin kerran tai kaksi lisää niin että siitä on hyötyä. Mutta tässähän se ongelma tuli. Joutuisin jättämään kaksi tallipäivää sen takia mitä en halua tehdä. Jos olen maisemissa haluan käydä itse hoitamassa Ramin ja varmistaa että kaikki on. Illan voin jättää jos olo on oikeasti kuin kuolleella, mutta sitten saatan pyytää toista tallilaista katsomaan Ramin ja laittamaan ruuat valmiiksi. Ehkä treenaan kotona. Rantakuntoon 2030 kenties?
Nyt kun olen "lomalla" löytyy aikaa treenaamiseen ja ajattelin huomenna käydä aamusta koiran kanssa lenkillä jonka jälkeen kenties käyn vähän juoksemassa jos vain saisi musiikkia jotenkin puhelimeen. iPodin piuha on jossakin ja vanhempi iPodi on kadoksissa toisella talollamme.

P.s. Mitä mieltä uudesta ulkoasusta? Otsikko ei edelleenkään miellytä, mutta saa kelvata.

2 kommenttia:

  1. Parempi olla ylivarustettu kun alivarustettu ja auton alla ;)!

    Tää ulkoasua on tosi kiva ja simppeli, kelpaa mun silmilleni ainakin!

    Ja se että hevonen näyttää enempikin paketoidulta muumiolta kun hevoselta on ihan ok, kiva olla ylihuolehtiva omistaja! Eihän siitä varsinaisesti mitään muuta haittaa oo kun se että rahaa menee niihin kaikenmaailman lämpöpinteleihin, BOT:hin, geeleihin, tökötteihin jne :D! Nimim. Uhrannut liian monta ylimääräistä euroa (ellei sataakin...) kaikenlaiseen turhuuteen ja vuorannu hevosensa niillä sitten ettei vaan tule vammoja eikä vaan tule lihakset kipiäks eikä vaan pääse paleltumaan eikä vaan kompastu eikä vaan... :D!

    VastaaPoista
  2. Pinja kiitos hyvä et kelpaa :D
    Kiva olla hysteerinen ylihuolehtivainen omistaja :D tili tuli ja tili menee vauhilla ku pitää aina ostella milloin mitäki. ihan normia? :DDD

    VastaaPoista