torstai 14. helmikuuta 2013

Hyvää Ystävänpäivää !

muisk 

Mitään ihmeellistä ei ole oikeastaan tällä viikolla tapahtunut. Ramilla on ollut kaksi kenttäpäivää kohtalaisella ja huonolla tuloksella. Maanantaina oli ihan ookoo, mutta tiistaina aivan järkyttävä. Puski oikeassa kierroksessa lapa edellä, ei taipunut senttiäkään ja aloitti tämän tutun en-voi-mennä-tuohon-kulmaan pelleilyn. Koulupenkki selässä ja heti aloittaa? Yleispenkillä tai ilman satulaa mennessä menee ihan rennosti kulman ohitse eikä edes kyttää, mutta tiistaina aloitti kyttäämisen melkein puolesta väliä kenttää. Puolen tunnin työskentelyn jälkeen antoi lopulta periksi ja oli ihan super hyvä siinä vaiheessa. 

Keskiviikkona kävin taluttelemassa, Rami tykkäsi hirmusesti kun tehtiin jotain kivaa ja Rami tykkää näistä narukävely päivistä. 
Tänään käytiin maastoilemassa pienen sekopää hevosen kanssa joka otti kierroksia ravaamisesta. Tallin suuntaan tultiin stepaten melkein ojien kautta. Käytiin mäessä kävelemässä ja vähän joutui Ramikin kahlaamaan kun lunta oli ihan reippaasti, mutta kummasti rauhoittui sen jälkeen kun joutuikin ponnistelemaan oikein kunnolla. Tallissa hyvät hoidot, jalkojen kylmäys, hemmottelut ja kaikki muu tuttu ja turvallinen. Huomenna saa ansaitun vapaapäivän ja saa hengata koko päivän tarhassa heinää tai kuusenoksia syöden. Suuntaan aamulla tallille kuitenkin katsomaan Ramin jonka jälkeen käyn suihkussa, menen hierontaan jonka jälkeen onkin tiedossa muut kuviot. Siitä lisää huomenna! 

Suunnittelin tulevia postauksia ja listaan pari mitkä toteutan toivottavasti lähiaikoina. 

  • Ramin ruokinta
  • Ramin historiikki 
  • Viimeinen päivä
  • Oma hevosharrastus

3 kommenttia: