sunnuntai 25. marraskuuta 2012

voihan harmaus

Yllättävää kyllä rutkutan heti alkuunsa tästä jatkuvasta harmaudesta ja kurasta! Jos torstaina vaikka sataisi sitä lunta niin kummasti tulisi valosampaa. Nyt kun katson pihalle niin no pimeäähään tuolla on.. Kirjoitettavaa ei oikeastaan ole mistään erikoisemmasta eikä kameraa viitsi raahata tallille edes viikonloppuisin tai vapaapäivinä. Sentään jaksoin yksi ilta raahata kameran alakertaan ja räpsin meidän vanhuksista muutamia kuvia. Poitsut saivat uuden häkin (koiran kylläkin) jota jouduttiin vähän tuunaamaan ja uskallettiin päästää vanhukset yhteen eikä tappelusta ole ollut puhettakaan. Vierekkäin nukkuvat kylki kyljessä mökissä tai mökin katolla.




Muuta elämää kummempaa ei ole tapahtunut. Ramin kanssa edetään hiljaksiin hyvällä fiiliksellä pääosin käyntityöskentelyä vaikka eilen tuli ravattua vähän enemmän herran pölhöilyjen vuoksi. Kentälle päästyämme alkoi heti kyttäämään joka paikkaa ja sinkoili sinne ja tänne puhisten. Rami töihin, mentiin sulkuja (tai yritettiin) ja vähän avoja ja ravissa pyöritin isolla ympyrällä ja manasin kuinka huonoon kuntoon olen itsekin mennyt. Lopulta Rami oli kiva kun sain lopultakin pidettyä kädet lähellä kroppaa etteivät kädet huidelleet ties missä ja sen jälkeen oli hyvä lopettaa ravailut. Käynnissä tehtiin vielä hidastus harjoituksia pelottavien paikkojen kohdalla ja kaikki sujui jopa kivasti. Pesu, jalkonen kylmäys noin 15 minuuttia ja ruokien laitot hiljaksiin. Tänään vain poikkesin tallilla n. 20 minuuttia, laitoin ruuat ja kävin tarhassa rapsuttelemassa Ramia joka oli vähän ihmeissään kun ei lähdetty minnekään. 

Pontuksella olisi torstaina kontrolli silmien ja korvien takia. Pontuksella on siis ollut korva- ja silmätulehdus ja nyt toivotaan että tulehdukset ovat menneet ohi. Eilen sentään tuli kiva viesti kasvattajalta että hän leikkii joulupukkia ja tuo meille Virosta näyttely remmin :) 
Messarikin lähestyy kovaa vauhtia, mutta torstai ratkaisee asian mennäänkö sittenkään sinne. Peukut pystyyn!

pikkunen 15 vk

Mennään vielä lisää ohi aiheesta vähän omaankin elämään. Torstaina on vapaata ja jos nyt pääsisi sinne hööksiin suunnistamaan vaikka tili huutaa kohta tyhjyyttä (ei ihan, mutta melkein) vaikka eipä siinä listassa ei ole mitään kummempia ostoksia kun rintaremmi. Jos kerrankin löytäisi itelle jotain? Suurin osa palkasta menee Ramiin ja Pontukseen, itselle en osta enään melkein mitään. Pitäisi ostaa parit kengät, vaatteita, mutta ei vaan saa aikaseksi. Olisi kyllä tarkoitus käydä citymarketissa vähän pyörimässä löytyisikö mitään ihmeellistä. Ensi kuussa pitäisi käyttää the body shop lahjakortti minkä sain viime vuonna sylikummiltani.

Harmittaa vähän jopa kun en osaa antaa enään itselleni aikaa. Koen velvollisuudekseni käydä tallilla joka päivä vaikka vaan laittamassa ruuat valmiiksi ja käydä rapsuttelemassa Ramia jonka jälkeen voin hyvin mielin mennä kotiin. Yleensä "käynti" saattaa venyä helposti pariksi tunniksi paitsi tänään. Vaikka en edes ratsastaisi niin kaikkeen muuhun menee aikaa.
Pitäisi ehtiä kuntoilla enemmän vaikka positiivista kyllä painoa on tippunut vajaa 5 kg kesästä. Kesällä olin jatkuvasti stressaantunut enemmän tai vähemmän ja nyt kun olen kivassa työpaikassa, missä on aivan älyttömän kiva työporukka ja muutenkin saan hyötyliikuntaa niin kyllä ne kilot karisevat. Ja kun ei ole mitään stressiä mikä vaikuttaa todella paljon. Pari kiloa pois niin olen samassa painossa kuin 3 vuotta sitten ja se kelpaisia! Vaikka haluaisin olla n. 10 kg kevyempi, mutta kyllä se ajallaan lähtee. Pienistä asioista ihminenkin on iloinen.

Mutta ei auta kun suunnistaa alakertaan. Kerrankin ei pelkästään hevosteluun liittyvä postaus, tovottavasti kelpasi. Jatkossa voisi harkita enemmän aiheesta poiketen postauksia jos joku jaksaa edes lukea liirum laarumia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti