torstai 2. elokuuta 2012

lomailijalla viiraa

Viikkoon ei ole jaksanut postailla hyvä jos on saanut edes konetta auki! Jotenkin ollut niin kuollut kun koko päivän on liikkeellä eli 8.25 töihin, viim. 18.00 kotona, tallille ja tallilta kotiin olen tullut välillä vasta kymmenen jälkeen. Rami on voinut tähän asti hyvin ja sain eilen Ramille oman tarhan ettei kaksi muuta laidunkaveria hätistelisi Ramia jatkuvasti ja ruunakin on oikein tyytyväisen oloinen kun saa vallata tarhan yksin.

Ollaan käyty kävelemässä niin taluttaen ja selästä käsin. Vähän on tupannut viiraamaan päänupissa kun kaikesta löytää pelkäämisen aihetta tai sitten pitää muuten vain sinkoilla suuntaan jos toiseenkin. Kentällä pyörimisen jälkeen ollaan käyty aina kahlaamassa ja ihanaa kun altaassa on vettäkin oikein kunnolla! Syvimmässä kohdassa suunnilleen ryntääseen asti (:

Ramille on nyt varattu kiropraktikko aika 9. päivä klo 12.00 ajetaan Hyvinkäälle ja katsotaan samalla istuvatko satulat, toivottavasti! Hyviä penkkejä kummatkin en voi valittaa. Lisäksi investoin tänään Ramille painematon eli suomennettuna piikkimaton ja tottakai se oli heti testissä ja se auttoi heti. Eli matto asetetaan hevosen selkään ja laitoin ainakin tänään painoksi sadeloimen niin että piikit oikeasti koskivat hevosta. Rami ei sanonut yhtään mitään tästä oudosta kapistuksesta vaikka ne piikitkin ovat oikeasti terävät. Pidin mattoa 20 minuuttia ja heti huomasin selässä eron; kivikovat selkälihakset rentoutuivat varsinkin oikea puoli selvästi enemmän ja hevonen oli itsekin rento. Aivan mahtava hankinta en kadu yhtään! Voin joskus laittaa kuvia käsittelystä ja itse matosta, koska tallilla tämä herätti kiinnostusta kahdessa muussa yksityisessä ja tallin omistajassa.
Huomenna saan varmaan viikonlopuksi lainaksi Ramille hieromalaitteen ja hoidan sillä selkää viikonlopun aikana ja toivon mukaan sekin auttaisi edes vähän tuon selän kanssa.

Lauantaina Rami tulee kotiin päiväksi käymään ja toivottavasti saisi jotain kuvia! Katsoo jos saisin tämän läppärin nettitikun toimimaan pöytäkoneessani niin saataisiin näihin tylsiin postauksiinkin jotain eloa ;)

Masasta lyhyesti eli no nyt sillä on vasemmassa etujalassa imppari, mutta sitä en tiedä mistä se on tullut! Jalasta ei löytynyt haavan haavaa tai mitään muutakaan. Kuitenkin viestiteltiin tänään omistajan kanssa tuossa ja sain aika hämmentävän viestin, mutta olen itsekin samaa mieltä asiasta ja se on paras ratkaisu. Siitä sitten joskus lisää kun se tulee ajankohtaisemmaksi. Mutta nyt tämä kirjoittaja lähtee syömään, huomenna vielä työpäivä ja sitten viikonlopun viettoon (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti