sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Onnistuminen !

Täällä ruudun toisella puolella on taas loistava fiilis tämän päivän tallin omista harjoituskisoista! Joku voi pitää vähän pimahtaneena kun riemuitsen näin pienestä asiasta. Kuitenkin hyppäsimme tänään 60 cm luokan arvostelu oli A.2.0 ja meillä menee nämä luokat silleen eli I luokka: 40/50/60 cm eli saa valita korkeuden ja toinen oli sitten 70/80 cm. Menin jo aamusta tallille kun Ramilla oli kengitys ja heti ensimmäiseksi sain etsiä hupun ja riimun laitumelta ja onneksi ne löytyivät. Kengityksen jälkeen Rami sai jäädä sisälle nukkumaan ja kuivattelemaan kun huuhdoin suurimmat pölyt ja liat pois. Hain kaverini ja hänen poninsa välissä ja laittelimme sitten tallilla hevoset kuntoon. Pahoitteluni tästäkään radasta ei ole videota! Vaikka latasin toisen kameran patterit ne eivät kestäkään kuin ehkä max. puoli minuuttia! Murh itkupotkuraivari.

Kävelimme baanan ympäri ja katsoin muiden suoritukset kunnes me loput pääsimme verkkaamaan (7 ratsukkoa yhteensä). Alussa ravailin ja otin kumpaankin suuntaan laukat ja kiesus tuo hevonen laukkasi Ramiksi suht rauhassa kunnes alkoi kuumumaan vähitellen. Kuitenkin verkkahypyt sujuivat hyvin paitsi kuski sukelteli minkä kerkesi.

Lähdimme viimeisenäja rata itsessään oli helppo muistaa. 3 okseria, 4 pystyä ja portti ja ykkösenä oli pysty. Auta armias kun pilliin vihellettii Rami oli sitä mieltä että nyt mennään ja tarjosi heti laukkaa ja pienen matkan annoinkin sen laukata, mutta ennen ensimmäiselle esteelle kaartoa otin suosiolla raville ja rata mentiinkin ravissa vaikka Rami tarjosi joka väliin laukkaa. Kuitenkin se meni jokaiselle esteelle innokkaasti ilman vastusteluja mitä nyt sitä vähän ärsytti martsa, mutta muuten niin loistava! Rata päästiin puhtaasti läpi ja voi sitä onnea kun tajusin sen että hei nolla! Rami sai niin hyvät taputukset ja kehut ja se oli itsekin oikein tyytyväisen oloinen. Jäimme ilman sijoitusta, mutta meille jäi sitäkin parempi mieli! Rami pääsi suorituksen jälkeen pesulle ja sai ylimääräisen annoksen ruokaa. Käppäilin vielä hyttysten syötäväksi eli menin katsomaan toisen luokan loppuun, räpsin pari kuvaa ja laiteltiin sitten kisojen jälkeen tavaroita paikoilleen, siivosin kopin ja tiputin kaverini kotiin.

Kuvia tulee ehkä tänään kunhan pääsen kotio käymään (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti