lauantai 26. toukokuuta 2012

Pikaisia kuulumisia

Oikeastaan maanantainjälkeen ei ole tapahtunut ei sitten mitään. Tiistaina käytin Ramin rokotuksessa läheisellä klinikalla (n. 40 min ajomatka) kun laskeskelin sen tulevan halvemmaksi. Ramikin käveli suoraan koppiin ja alkoi mutustella heti heiniä ja matkan oli rauhassa. Tiistaista lähtien myös hevoset saavat olla 24/7 laitumella, ihanaa! Mutta ennen klinikalle lähtöä jouduin ottamaan Ramilta puolikkaan takakengän irti kun kenkä oli kulunut keskeltä puhki ja toinen puolikas tippunut johonkin. Torstaina sitten otin toisesta takajalasta puolikkaan irti ja nypin samalla kavioon jääneitä nauloja irti ja kirosin. Ramilla on heikko kavionlaatu ja se ei kestä olla yhtään ilman kenkiä kun kaviot kuluvat todella nopeasti ja repeilevät. Nyt siis en liikuta Ramia, mutta käyn tallilla sitten muuten vain hillumassa eli laitan ruuat, ruokin jos olen iltasella liikenteessä ja putsailen tavaroita ja nautin ihanasta ilmasta! Sunnuntaina meillä on tallin kisat ja saamme samaisena aamuna kengät jalkaan eli ömh no pitää vaan tehdä huolellinen verryttely ja hyppäämme vain yhden luokan.

Tiistaina meillä on Jasun yksityinen kouluvalmennus ja ajattelin pyytää hänet käymään Ramin selässä niin hänkin sitten tietää paremmin tästä hevosesta ja osaa sen mukaan antaa tehtävät. Eikä hinta myöskään ole paha; 40 euroa yksityisestä valmennuksesta ja hän käy joka viikko täällä lähistöllä valmentamassa.
Perjantaina olisi tarkoitus mennä Veeran estevalmennukseen kaverin kanssa ja en tiedä tuleeko hän omalla ponillaan vai sitten Ramin laitsakaverilla. Se selviää sitten (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti