maanantai 21. toukokuuta 2012

Kotiseuran koulukisat

Päivän huumoripläjäys tuli eilen kun startattiin kummankin ekat seurakisat koulupuolella. Meidän radan videoinnin kävi huonosti kun akku loppui heti alussa! Kuvia voin saadakin vähän myöhemmin toivon mukaan. Ehkä toisaalta on parempi ettei sitä videota ettemme järkytä teitä lukijoita liikaa ;) Saimme 37 %, mutta eipä tuo haittaa kunhan saatiin kokemusta ja Rami käyttäytyi oikein kivasti.

 Kisahoitajat hain 7.15 ja tallilla oltiin n. 7.25, hevonen kuntoon ja koppiin. Ramikin käveli aivan suoraan sisälle, fiksu poitsu





Tiivistettynä mukavat kisat, loisto hevonen vaikka prosentit olivat mitä olivat mutta tästä suunnataan ylöspäin ja jatketaan koulukisoissa käymistä. Seuraavat kisat onkin kesäkuun 9. päivä ja sinne lähdetään neljän hevosen voimin jos hyvin käy.

Tänään kävin Ramin kanssa kävelemässä ja ravaamassa maastossa ilman satulaa ja suitsia yksin. Ihanaa ratsastaa pelkässä topissa vaikka hyttyset hyökkäsivät heti kimppuun. Ramillekin pitää taas etsiä päähän tuo verkko kun kärpäset ovat nyt pään kimpussa turhan aktiivisesti.
Opettajani luki tänään tuon meidän eilisen paperin ja oli joidenkin pisteiden kohdalla vähän kummissaan ja kyseli sitten samalla miten mikäkin kohta meni mun mielestä ja mietti vähän lisää ja harmitteli kun rataa ei ole videolla niin olisi nähnyt miten se meni. Hänen mielestään siinä oli kyllä jotkut numerot vedetty niin alakanttiin ja jäätiin miettimään tätä kohtaa kun paperissa luki vähän siihen tapaan ettei hevonen ollut hallinnassa eli mitä tuomari on sillä tarkoittanut? Koko rataa vai pelkästään laukkaosuuksia, mutta paperista ei löytynyt yhtään hyvää sanaa edes hevosesta vaikka se tosissaan yritti. Noo jokaisella tuomarilla on omat mielipiteensä eikä tästä pidä lannistua (: Mutta tärkeintä on kuitenkin se, että yritettiin rohkeasti, oli kiva päivä ja Rami pääsi harjoittelemaan ja hakemaan kokemusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti