maanantai 9. huhtikuuta 2012

suunnitelmia reenin kannalta

Nyt alkaa oikeasti löytymään intoa reenaamiseen uskokaa tai älkää! Kenttä on aivan sula mitä nyt hiukan vetinen paikoitellen, mutta mitäs se haittaa? Tänään on sitten yksityistunti jota odotan pienellä jännityksellä hui hui ;). Katsotaan miten meidän käy sitten. Lisäksi piippailin (=tekstailin) kaverini kanssa joka kysyi olenko innokas estevalmennuksiin lähtijä ja kyl maar! Hänen äitinsä yrittää varailla viikolle 16 estevalmennusta Veeralle ja sitäkin odottelen pienellä jänskätyksellä. Veeran valmennuksessa ollaan oltu kerran 2010 ja hän teettää kontrolliharjoituksia aika paljon pienilläkin korkeuksilla ettei lähdetä korkeuden kanssa prässäilemään. Pieni kuljetusmatka ei haittaa yhtään mitään tässä tilanteessa eli noin 40 km per suunta tyyliin jos sitäkään. Onneksi kaverin poni ihanan rauhallinen konkari niin ei Ramillakaan pitäisi olla mitään hätää.

Sitten pitää tänään kysellä kouluvalmennuksista jotka olisivat sitten viikonloppuna eli ollaanko menossa tallin omistajan kanssa. Olisihan se kiva päästä valmennukseen katsomaan ollaanko viime kerrasta päästy yhtään eteenpäin vai menty taas taaksepäin. Viikon päästä on se satulan sovittaminenkin ja näihin aikoihin olisi sitten tarkoitus lähteä ajamaan Hyvinkäälle. Varaan aina mieluummin liikaa aikaa kun liian vähän ;) Varmasti helpottuu koulutreenitkin kun oikea asento löytyy ettei tarvitse vääntää väkisin jalkoja oikeaan paikkaan vaan ne asettuvat heti satulaan mentäessä sinne minne pitääkin. Tuossa estepainotteisessa estepenkissä kun se ohjaa väkisinkin esteistuntaan niin on ollut silleen kurja tuuppailla koulua.

Bongailin tuossa yksi ilta neljät kilpailut lisää kesä- ja syyskuulle este- ja koulukisat. Ovat peräkkäisinä päivinä ensin koulu ja sitten este tuossa suht lähellä. Laskeskelin tuossa yksi ilta myös, että tänä vuonna jos hyvin käy pääsee menemään 7 koululuokkaa ja 7 esteluokkaa ja näistä kolme on muualla kuin omalla tallilla. Vieraassa paikassa menen pelkästään yhden luokan ja kotona uskaltaa mennä kaksi luokkaa huoletta kun ei ole takana matkustamista eikä vieraassa paikassa jännittämistä. Mutta sen näkee sitten myöhemmin miten treenit menevät ja alkavat sujumaan ja tärkeintä, että hevonen pysyy terveenä! Edetään päivä kerrallaan.

Sitten Pontuksen kanssa on kiirettä tämän kuun lopulla ja ensi kuun alussa eli näyttelyitä. Näyttelykautemme avaamma kevyesti kansainvälisessä näyttelyssä Lahdessa 28.4, seuraava on Hollolassa ryhmänäyttely 1.5 ja Lahdessa ryhmänäyttely 6.5. Kaksi viimeistä on todella pieniä näyttelyitä ja nyt lähdetään metsästämään sertejä vähitellen toiveena Pontuksen valioituminen Suomen muotovalioksi. Vielä on edessä silmätarkastukset ja jos silmissä ei ole mitään (TOIVOTTAVASTI!) niin Pontus pääsisi sen jälkeen tienaamaan näyttelyrahoja eli jalostukseen. 

ekat (epäviralliset) näyttelyt Lahti 1.5 ROP-pentu, KP


Mutta kirjoittelen tuossa illemmalla miten tunti sitten meni. Sitten pitäisi taas jatkaa näitä varustepostauksia kröhööm! Miten niin muka jäänyt?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti