perjantai 9. maaliskuuta 2012

tylsiä kuulumisia

2009 paistattelua

Eipä ole oikeastaan ollu mittään kerrottavaa sunnuntain jälkeen :D Sunnuntai kostautui heti samana päivänä ja maanantai meni päätä niistämällä tyhjentäen ja jatkuvaa köhinää pienestäkin rasituksesta. Rami on sitten saanut olla tarhassa ja onhan se itteään liikuttanut joka päivä kun oon katellu. Ravaa ja laukkaa tarhassa kaverin kanssa ja on varsin tyytyväisen oloinen. Pokkari on taas piiloutunu johonki enkä saa sieltä kuvia pois ja tuo puhelimen piuhakaan ei halua toimia tai mikä vika tuossa ikinä onkaan murh.

Eilen sentään juoksutin herran, mutta sitä ennen kävin ostoksilla yllättävää kyllä! :D Kassalla sitten näytti olevan vihreä riimu (maksoi 5 euroa), hansbon kuljetushihna koppiin, harjakivi, Pontukselle joku ruokapussi ja varasin ihanan hansbon oliivinvihreän 100 grammaisen fullneck takin Ramille.
Juoksutus oli aika perusmenoa ja sai tuo karvakorva laukatakin liinassa ja vähän riekkua sitä turhaa energiaa pois ja avata mahdollisia pieniä lukkoja selästä. Oli tyytyväisen oloinen kun käveltiin lopuksi kenttää ympäri mitä nyt vähän täpinöissään niin että piti puhista ja vähän steppailla. Tallissa sitten hoidin jalat ja kokeilin selän mitä sanoo, hyvältä tuntuu.

Tänään hain takin ja siinä sitten taas kyyläilin kaikkea muutakin tavaraa :D Liikkeessä on aivan ihana satulahuopa hinta kaunis 45 euroa ja katselin myös geeliä satulan alle. Ramilla on alkanu kaikki huovat valumaan satulan alle ja vaikka mitä on yrittäny niin ei ne pysy murh. Noo kyyläilin toki myös kypärät ja saappaat kun tarvitsen molemmat sekä uusia ratsastushousuja! On vaan niin vaikeeta löytää kivoja housuja jotka olis hyvät päällä mutta kun on niin iso ahteri ettei mikään meinaa istua :D Jos jossaki vaiheessa löydän sitte, hope so.

Sitten ehdotuksia tai siis postausideoita!
Varustepostailuja yritän jatkaa jossakin vaiheessa kunhan saan tavaroita vähän kasaan kun niitä on tullu ripoteltua pitkin taloa. Mutta jotain kivoja aiheita kehiin! Alkaa omat ideat loppumaan ja ois kiva saaha kirjoteltua jotain muutakin tekstiä kuin kuulumisia.

2 kommenttia: