perjantai 30. maaliskuuta 2012

Haikeat fiilikset

Viimeinen ilta täällä ihanassa Äkäslompolossa *itkuparku*. Ollaan pakatti, käyty syömässä ja viimeiset ostokset tehty ja nyt alkaa olemaan sellanen fiilis et toinen viikko lisää täällä oloa, KIITOS! Tai samantien vaikka vuoden kahden lisäaika hevonen ja koira tänne seuraksi.

Tänään käytiin ratsastamassa joku tunnin verta. Meitä oli neljä ratsastajaa kun kaksi samasta porukasta olevaa henkilöä halusivat myös mukaan ja sehän onnistui. Sain ratsukseni suomenhevostamma Tiitun ikäluokkaa 7-8 vuotias jos en vääris muista tai sitten muistan. Muita hevosia oli shire, tinker, toinen putte ja lämppäri ja matka sujui loistavasti. Oli ihanaa kävellä pieniä polkuja pitkin rauhallisella ja varmajalkaisella hevosella ja välillä sitten ravailtiin ja nautin! Mentiin laavulle, jossa hevoset laitettiin puihin kiinni eli hevosilla oli pannat kaulassa ja puissa oli ketjuja ja niissä nämä rauhalliset kaverit ottivat aurinkoa sitten. Isuttiin hetki laavulla ja takaisin ratsujen selkään ja takaisin lähtöpaikalle. Tallilla sitten kiiteltiin mukavasta reissusta ja kävimme lopuksi kurkkimassa kotieläinpihan otukset vaikka toissavuonna käytiin viimeksi, mutta se on aina yhtä kivaa kuvailla ja katsella.

Käytiin syömässä pizzat ja pizzeriassa tapasimme serkkumme ja hänen miehensä, syötiin ja juotiin jonka jälkeen siis viimeiset ostokset ja ostin toki jotain itsellenikin. Pitäähän sitä nyt jotain jättää omaksi iloksi ja sain vision heti miten vähän elävöittää tämän hetkistä pikkuruista huonettani.

Huomenna lähdetään kahdeksan aikaan kohti etelää ja tänään tietty pitää käydä pubissa kuuntelemassa karaokea ja toivottavasti omaa porukkaa löytyy niin saa istua iltaa loistavassa seurassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti