lauantai 25. helmikuuta 2012

flunssaa pukkaa


Leiristä selviydyttiin kunnialla ja nyt sitten painaa flunssa päälle kovaa vauhtia. Kurkku on aivan sairaan kipeä, olo on viimeisen päälle tukkonen ja muutenkin silleen et ääh vois kaatua sänkyyn ja nukkuu mahdollisimman paljo. Pientä huonoa oloakin tuppaa olemaan, mutta siitä huolimatta tänään olis tarkoitus lähteä valloittamaan Lahtea parin kaverin kanssa tuossa myöhemmin.

Mittään kummempaa ei oo tullu pahemmin tehtyä. Torstaina ja perjantaina kipusin taas pyöreän puten selkään ja torstaina sain kokea pienen pukkiesityksen joka päättyi siihen että tuijotan kentän pintaa mutta sain sen otuksen pään ylös niin en tullut sitten nurin niskoin alas. Perjantaina meni paremmin mitä nyt hallintaongelmia esiintyi paikoitellen.
Torstaina menin myös Ramilla ilman satulaa ja suitsia ihan siis käveltiin kentällä ja tehtiin pysähdyksiä ja lopuksi venyteltiin ja väistettiin maastakäsin.

Tänään kävin pelkästään Ramin kanssa kentällä ihmettelemässä ja tehtiin maastakäsin harjoituksia mm. väistämistä ja vähän opettelin Ramin kanssa naru kaulalla systeemiä eli miten pitää reagoina kun vähän narusta vaikka vetää. Kyllähän tuo asian ymmärsi jotenkin, mutta muuten vaan vietettiin hiljaisia hetkiä, venyteltiin ja muuta kivaa. Sain jopa todella epämääräisiä kuvia, laatu 10++.


4 kommenttia:

  1. Ihana rami ♥

    Toi eka kuva on tosi söpö ja hauska ;)
    Mullakin on flunssa, kurkku kipee ja räkä vuotaa ja välil kans huippaa ja väsyttää armottomasti :///

    VastaaPoista
  2. niistä maasto suojista... meiän tallilla se viper, empun kenttähevonen ei tykkää niistä olleskaan! jotenkin liian jäykät ja kovat sille.. se lauantaina hyppas jalkoja roikotellen,hitaasti, ja kielteli ym. tämmöst epänormaalii, joten ne suojat meni sit kyllä vaihtoon..

    VastaaPoista
  3. Hanna kiiitos (:

    Jekku aijaa noo pittää katella mite noi meillä toimii.

    VastaaPoista
  4. nii siis eihän sitä tiiä, se on aika herkkis se vaippe :D

    VastaaPoista