perjantai 27. tammikuuta 2012

Lisää fiilistelyä

Tämäkin on tämmöinen pikainen kuvaton postaus eilisestä. Tänään tulee joitakin kuvia ja/tai videota irtojuoksutksesta kun luvassa on mielenkiintoisia tilanteita. Pikainen kirjoitus ja tämän jälkeen katoan taas nyrkkipyykille kun pesen Ramin tavaroita :D

Menin siis eilen tunnille Hertalla jälleen. Pomoni siinä aamulla aamutallin jälkeen sanoi että kuuden tunnilla olisi tilaa jos tulisit Hertalla ja tottakai menin. Oli kuulemma toiminut viime viikkoisen keskustelun jälkeen todella mukavasti seuraavalla ratsastajalla joten nyt jatkan tamman läpiratsastamista niin jos siitä vaikka tulisi mukava otus.
Hertta oli tosi kiva heti alusta, käveli suht rauhallisesti ja kun hain samaa fiilistä mitä Allin kanssa tamma tuntui rennolta ja kuunteli hyvin mitä pyysin. Ravissakin pysyi hyvässä tahdissa, ei kaahannut pää ylhäällä suuntaan ja toiseen vaan keskittyi ihan oikeasti ja siitä sitten lähdin taivuttelemaan ja tekemään kaulajumppaa ja suoristamaan. Menevä tamma kun on niin ratsastajat myös vetävät pään ulospäin hidastaakseen ja tammahan kulkee nenä aitaa kohti aika paljon ja sitä yritetään saada jotenkin pois. Ja taivuttelua yritettiin harrastaa ja saada asettumaan sisään, välillä onnistui ja välillä ei. Kuitenkin pystyin kokoamaan ravissa ja vaatimaan pienempää hidasta ravia ja olin aika tyytyväinen. Yritti useita kertoja lähteä jyräämään lapa edellä ja kerran pääsi avuilta pois mutta viime viikkosesta opin sen verran ja tunnen milloin se lähtee niin kerkeän sitten lähteä ratsastamaan ulkopohkeella ja näppäistä raipalla lavalle. Tämän jälkeen aina lähti hiukan kaahailemaan mutta rauhottui pian ja pystyi taas itsekin rentoutumaan. Sain myös pitkästä aikaa omat konkelikoivet rennoksi niin pystyin ratsastamaan heti paremmin. Oikealle nostetut laukat menivät ihan kivasti, laukkasi ihanan rauhallisesti ja pystyin laukassakin alkaa asettamaan sisälle kun mentiin keskiympyrällä. Laukkaamisen jälkeen kuumui ja pääsin tekemään oikeasti töitä taas. Vasemmalle nostot olivat mielestäni huonompia ja kaatui pohjetta vasten ja könötti pää ulospäin ja kun pyysin sisäänpäin sitä päänuppia rikkoi heti raville. Loppuraveissa annoin taas vähitellen ohjaa, vähän turhan reipas mutta oon aika tyytyväinen kumminkin päivän menoon.

Viikonlopuksi sain "haasteen" omistajalta ja hän pyysi menemään pikkuneiti Allilla maastoon kun edellisestä maastoilusta on pari viikkoa. Katsoo minkälaisen lenkin uskaltaa heittää kun tamman tuntee jo aika hyvin kuitenkin ja tietää miten käyttäytyy maastossa. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti