keskiviikko 28. joulukuuta 2011

lennä lennä hokkikenkä

Loistavaa tuuria heti aamusta! Ulos viedessä kuuntelin et kylläpä takasen kenkä kolkkaa, iso kolahdus ja kenkä olikin sitten yhden naulan varassa ja sojotti ulospäin. Täyskäännös talliin ja hevonen sitten tallasi kengän takaisin jalkaan. Tallissa sitten koipi syliin ja aloin kattelemaan mikä siinä on ja kappas sivukäänne painunut kavioon sisälle! Sain otettua kengän irti käsivoimilla ja samalla kun kenkä irtosi repäisi se kaviosta ihan kohtuullisen palan taas. Muutenkin heikkolaatuiset kaviot ja samaisesta kaviosta jo puuttuu yksi pala.
Eli tämän päivän liikutus jäi siis siihen koska Ramilla on herkät kaviot ja ne sitten kuluvat nopeasti ja nyt kun maa on jäässä en viitsi edes lähteä kiusaamaan hevosta. Onneksi kengittäjä tulee tällä viikolla niin pitää sitten kysellä mitä tehdään sen kavion kanssa ja jos kenkääjä katsoo sen kavion pohjan samalla ihan varmuuden vuoksi ettei sitten kehittele mitään paisetta siihen ja muutenkin pitää huomenna vähän itsekin silmäillä sitä rauhassa.

No mutta hei jotain piristävää! Huomenna voisin harkita jonkunlaista varustepostausta tai ainakin aluksi tärkeimmät varusteet ja sitten myöhemmin kaikki muu ylimääräinen sälä ja sitähän löytyy. Tulee varmaan kuvina tai videon muodossa eli katsotaan katsotaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti