tiistai 11. lokakuuta 2011

Rehuesittely

Muutakaan en keksinyt kirjoitettavaksi joten haluan esitellä ihanan "uuden" rehumme jota on syötetty kaksi pussia ja olen megatyytyväinen tähän rehuun. Ensiksi saimme koepusseja joista innostuin ja tallikaveri löysi Ramille soveltuvan rehun jota ostin enkä vaihda enään koskaan!
Kyseessä on Marstallin Vito erikoismysli. Suoraan sivuilta lainattuna:
Uusi marstallin kehittämä vähäsokerinen ja -tärkkelyksinen erikoisrehu hevosille, joilla on ongelmia helppoliukoisten hiilihydraattien kanssa. Sopii myös hevosille, joilla on aineenvaihdunnan häiriöitä, kuten kaviokuumetta, selkälihasten tulehdusta, Cushingin syndrooma ja polysakkaridien varastointiongelma (PSSM)
Mysli on varsin maistuvaa ja hinta laatu suhde on kohdillaan. Olemme onnekkaita kun näitä rehuja myydään omassa hevostarvike liikkeessämme Sofinessa.

Ramilla on aikaisemmin syötetty mm. Racingin Prixiä, Peacemakeria ja Builder Mixiä kauran kanssa. Prixi on muuten hyvää, mutta tuo kuuma hevonen kun ei tarvitse energiaa siirryin peacemakeriin joka ei todellakaan sopinut mm. hevosen karva meni mattamaiseksi. Builder Mix oli hyvää, mutta Rami lähti laihtumaan vaikka sitä antoi ylimääräisinä annoksina liikutuksen jälkeen ja kuukaudessa meni 2 säkkiä.
Tallikaverini kun lueskeli esitettä hän kiinnitti huomion Vitoon ja ajatteli Ramia. Ramilla kun on näitä selkäongelmia sekä munuaisten vajaatoimintaa niin jos tämä auttaisi? Hain ensiksi yhden säkin kokeiluun ja kun hevonen tykkäsi tästä eikä laihtunut niin sille tielle ollaan jääty. Hevonen myös näyttää hyvältä kaikin tavoin eli ollaan löydetty hyvä rehu. Suosittelen tutustumaan näihin rehuihin jos vaikka löytyisi joku kiinnostava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti