sunnuntai 28. elokuuta 2011

True kouluhevonen

Todellakin Raimo on pieni true kouluhevonen.
Torstaina olikin jo kiva ratsastaa kun mikään paikka ei ollut kipeä itellä. Mentiin koulua kentällä tunti ja 40 minuuttia ja tehtiin paljon käynti-ravi juttuja. Alussa kaahailtiin ja pelättiin kaikkea kunnes alkoi rentoutumaan ja kantoi itseään kivasti. Tunnin alkaessa kentälle tuli 3 ponia mutta sain jatkaa pyörimistä siinä siitä huolimatta ja nyt Ramikin alkoi kulkemaan mukavan tahdikkaasti ravissa ja kuunteli apuja kuin unelma. Ratsailin vielä jonkun aikaa ja otin laukat molempiin suuntiin. Herra oli jo väsynyt joten siinä vaiheessa kun ravi tuntui hyvältä käyntiin, pitkät loppukäynnit ja talliin pesulle ja muut hoitotoimenpiteet.

Perjantaina ratsastin jopa 2 hevosta *aaltojaaa* eli Pokun ja Ramin. Pokulla menin koulua 45 minuuttia kannusten kera kun herra on hiukan laiskotellut ratsastaessa. Tehtiin paljon ravijuttuja aluksi ja istuin suurimmaksi osaksi harjoitusravissa. Pokulla hirmu ponimainen askel jossa vaikea istua kun taas laukka on mukava istuttava. Laukassa tehtiin paljon ympyröitä ja saatiin laukkakin rullaamaan hyvin. Aluksi toki piti testata oonko nyt ihan tosissani et pitää laukata mutta kyllä ruuna laukkasi kuin unelma. Vasemmassa kierroksessa jumitti kunnes tein asian selväksi et mun kans ei pelleillä niin meni nätisti.
Sitten perään pieni herra Rami. Tallilla alkoi viikonloppuleiri ja illalla oli tunti. Katsoin hetken silmät pyöreinä et hetkonen äkkiä kentälle. Varustin pikaisesti Ramin ja tehtiin nyt lyhyet alkukäynnit sen takia että ehtisin sitten ratsastamaan kivasti ennen tunnin alkua. Ravailtiin parhaillaan kun tuntilaiset tuli, mutta sain taas jatkaa kentällä oloa (: Rami kulki suurimmaksi osaksi tosi tahdikkaasti ja oli siis vaan niin loistavan tuntunen! Loistavan ravipätkän jälkeen otin hetkeksi käyntiin kunnes taas siirryttiin raviin. Laukkoja ei tänään otettu kun nuo loistavat ravipätkät riittivät (: Tallissa päästiin pesulle jonka jälkeen yksi avustaja katseli Ramia ja totesi "Ramillahan on nykyään ratsun pylly, tommonen kouluhevosen pylly."

Jos sitten seuraaviin postauksiin saisi vaikka kuviakin. Yritän saada jonkun esittämään herraa niin saataisi uusi rakennekuva ja muutama kiva pääkuvakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti