torstai 11. elokuuta 2011

Kouluilua ja läjä kuvia

loistava videolaatu

Ihan ensiksi oon sittenki laiska enkä jaksa numeroida postauksia :D yllättävää sinänsä.
Mutta itse aiheeseen. Tänään raahasin kameran mukaan tallille ja räpsin pari kuvaa alkukäyntien aikana sekä laitoin kameran videoimaan ratsastusta tosin tämä homma ei ihan onnistunut joten en saanut yhtään matskua oikeasta kierroksesta + laukoista kun kamera sammutti ittensä x___x Joten videota tuli pelkästään vasemmassa kierroksessa menosta murh. Mutta tänään ratsastin kannuksilla taas kerrankin. Ennen tallille lähtöä poikkesin ostamaan pallopäiset kannukset. Tässä videota katsellessa jäi hirmuisesti häiritsemään se kuinka tuijotan hevosen niskaa. Tarvin varmaan jonku niskatuen joka pitää katseen ylhäällä?

Aluksi käveltiin baanalla alkukäynnit jossa räpsin kuvia. Ramia alkoi pelottaa kamerasta lähtevä suriseva ääni joten sitä sitten hötkyiltiin. Muutenkin tuli stoppeja ja Rami sanoi etten mä nyt haluu mennä tonne. Tosin herralle ei jäänyt vaihtoehtoja kuin mennä. Kentällä käveltiin pari kierrosta pitkin ohjin ja kytättiin ja hötkyiltiin kaikkia ääniä mitä oli. Toisella lyhyellä sivulla kyttäsi metsää + katsomoa joten siellä taisteltiin hetki kunnes päätin mennä toiselle lyhyelle sivulle työstämään. Siellä kun ei ole mitään pelättävää. Aluksi työstettiin käyntiä jossa Rami kulki pää pystyssä ja vastusteli kaikkia apuja. Lopulta sitten rentoutui ja alettiin ottamaan ravisiirtymisiä. Silloin aina pää nousi ja lähti kaahaamaan joten takaisin käyntiin ja siinä asiat kondikseen. Lopulta pysyi halutussa asennossa siirtymisissä joten hommaa jatkettiin ja nyt sitten korjasin ravissa asentoa. Vaihdettiin suuntaa ja samat hommat jatkuivat. Rami ravasi paikotellen kivan tahdikkaasti tosin välillä karkasi avuilta ja siinä sitten aina hetki työstettiin. Lopulta otin laukat ensin vasempaan kierrokseen ja nostoja tuli vain kolme. Tarkoituksena olisi nostaa laukat hyvästä ravista tosin tänään nämä nostot eivät tulleet mistään parhaasta ravista.
Suunnan vaihto oikealle ja jatkettiin ravissa pyörimistä hetkisen. Tässä vaiheessa Rami oli kuumunut jo aika paljon ja lähti kaahailemaan ravissa joten otettiin käynti ravi siirtymisiä. Oikealle nostin 6 laukkaa, muutamat ihan ok ravista ja yksi ei todellakaan hyvästä ravista nosto. Hevonen kuitenkin upea! Laukkojen jälkeen kaahaili kunnes taas sain avut läpi ja hevonen toimi moitteettomasti. Lopussa tehtiin eteen-alas hommia ja loppukäyntien aikana vielä pohkeenväistöjä. Kentältä kadotessa käveltiin kahluualtaan läpi ja baanan ympäri. Tallissa kunnon pesu, coolerit jalkoihin, varusteiden hinkkausta ja ruokinta.

Bloggeri ei löydä videota omalta tililtäni joten joudun linkkaamaan sen tälleen :/

                                                                 ! V I D E O O N !



kuvauksellinen.

Ainiin ps. oon löytänyt unelmien kouluhuovan! Väri on aivan ihana ja nam nam <3 Pitää keräillä hiukka rahaa et saa tilattua tuon :D

kuva: Horsepro


2 kommenttia:

  1. Mulla on kans aina toi sama ongelma, ettei blogger löydä videoita youtubesta! Mutta yleensä parin päivän päästä videon lisäämisestä ne löytyy, kannattaa kokeilla tänään tai huomenna uudestaan :)

    VastaaPoista
  2. Heh juu pitää katella (: ainaki yks video on sellanen et vaikka sen lisäämisest on joku pari kk nii ei löydy siitä huolimatta :o hope so tuo sitte löytyy :D

    VastaaPoista