keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

31. Tunnelmia ja erikoispostaus toive

Tänään aiheena on tunnelmia kisojen jälkeen. Teen vielä selväksi sen että meitä ei harmita hylky sillä voitimme kuitenkin itsemme josta olen oikeasti iloinen!
Mutta ratsastin eilen Ramin kentällä. Bongailin heti alussa missä kunnossa kavio oli ja pahalta näytti. Oli ehtinyt kulumaan aika pahasti parin päivän aikana, mutta pakko hevonen on liikuttaa.
Työskenneltiin vasemmassa kierroksessa ravissa oikesti paljon. Hevonen tuntui muuten kivalta vaikka pientä epäpuhtautta oli ilmassa. Nostettiin kumpaankin suuntaan laukat jopa ja oikeassa kierroksessa työstettiin laukkaa todella paljon. Jäin päätyyn pyörimään ympyrälle hevosen kanssa ja nostelin laukkoja ravista ja käynnistä. Aina kun rikkoi raville ratsastin heti mukavaksi pohkeilla yrittäen myös saada sitä pohjetta läpi. Rami tajusi pien idean ja oli loistava! Laukat nousivat kevyesti joka kerta ja seasta löytyi taas kivaa kolmitahtista ja tasapainoista laukkaa. Hetkittäin mutta siitä se lähtee. Takapääkin oli hyvin messissä. Eli lisää nostoharjoituksia niin laukkakin tulee kehittymään.

Tänään olikin herran kenkäys päivä. Kavio näytti jo tässä vaiheessa todella huolestuttavalta ja mietin miten tuohon saa enään edes kenkää kiinni. Kuitenkin kengittäjä sai kenkäsen paikoilleen ja ruunakin käveli huomattavasti paremmin kuin laitumelta hakiessa. Huomenna on sitten luvassa hyppypäivä!

Sitten erikoispostaus toiveita.

Annan pari vaihtoehtoa ja olisi kiva jos edes joku jaksaisi kommata :'D Kaikkiin tulee mukaan kuvia jonkun verran siinä vaiheessa.

a. "tallikoira" Pontus
- esittely 9 kuisesta chowi pojasta joka pyörii välillä tallilla mukana.

b. Rami - epäonnen kundi
- Ramin onnettomuudet, leikkaukset ym. Kuvien kera tottakai.

c. Olipa kerran tyttö ja hevonen
- Tarina ensikohtaamisesta, omista ajatuksista sekä yhteisestä elosta ennen omistukseen tuloa. Kuvia ja mahd. video

d. Varustepostauksia
- Suitset, satulat ja muut härpäkkeet. Niistä tulee oikeasti PITKÄ lista. Jokaisesta "varusteosiosta" tulee oma postaus kuvien kera.

e. Joku muu, mikä ?
- Toiveita, ehdotuksia kaikki kelpaa!

8 kommenttia:

  1. varustepostauksia on aina kiva lukea ja kivojen kuvien kanssa vielä (; tai sitten toinen vaihtoehtö olipa kerran tyttö ja hevonen :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Reeta vastauksesta (: Kahtoo jos joku jaksaa vielä ehtdotella jotaki :D

    VastaaPoista
  3. Mie tykkäisin jos kertosit noista tapaturmista jne. Kiinnostais tietää et mitä kaikkee sille on sattunu ku joskus seurasin youtube juttuas mutta ei sit tullu tarkempaa otettuu selvää nii nyt kiinnostais tietää enempi !:)

    VastaaPoista
  4. b ja c kiinnostavat eniten :D Inhoan varustepostauksia xD

    VastaaPoista
  5. Pinja kiitos ehrotuksesta! (: Ja Kaktulle kans :D voi olla et teen kaks erikoispostausta just tuosta tapaturmista ym. sekä tää meidän historia :D kattoo pienen hetken viel tuleeko enempää toiveita ^^

    VastaaPoista
  6. b! olis kiva kuulla yhteenvetona noi kaikki tapaturmat :) c:kin kiva!

    VastaaPoista
  7. Heh b ja c on aika suosittuja :D Tairan kirjottaa molemmista jotaki (: Heti ku löydän toisen läppärin laturin nii saan sielt vanhoja kuvia pikkumiehestä (:

    VastaaPoista