tiistai 5. heinäkuuta 2011

25. Kuulumisia

Pariin viikkoon ei ole tullut pahemmin rustailtua jo sen takia että olin leirillä avustajana.
Viime viikolla ratsailin vain muutamia kertoja niinkuin edelliselläkin viikolla. Ensin oli hirmuisen kylmää, vettä tuli oikein urakalla ja sitten hirmuinen helle!
Toissaviikolla menin ilman satulaa kävin mm. laukkailemassa maastossa ilman satulaa ja vähän väännettiin koulua.
Viime viikolla ratsastin kolmena päivänä jopa silloin kun kerkesin. Maanantaina harrastin itsemurhayritystä eli riimulla ratsastusta aivan pitkin ohjin. Tarkoituksena oli ratsastaa painon ja äänen avulla. Siirtymiset ravista käyntiin onnistuivat parhaiten! Rami oli ihan ihmeissään ensin mitäs tämä tämmöinen peli on kunnes tajusi, että tämähän on kivaa! Tehtiin maailmanympärysmatkaa ja löhöiltiin selässä. Oli hirmu kivaa!
Keskiviikkona ilman satulaa päivä suitsien kanssa tällä kertaa. Käytiin pikkukentällä käppäilemässä ja otettiin vähän raviakin. Välillä oikein tunsi oman takamuksen alla miten ruuna käytti koko selkäänsä ravissa. Lopuksi käytiin laskettamassa mäki kiitoravissa vaikka piti mennä laukassa. Pienet vaikeudet yrittää pysyä selässä :D
Torstaina menin kentällä hetken, mutta siitä ei tullut kuin tappelu joten lähdettiin maastoon. Ensiksi lasketettiin baanalla laukkaa jonka jälkeen mäkeen laukkailemaan jossa laukattiin kunnon pätkät ja lopuksi baanalle vielä kerran montépätkää vetämään. Oli hauskaa ja Ramikin oli ihan innoissaan!

Tänään olikin taas itsemurhapäivä nimeltä ilman suitsia ratsailua. Heti selkään päästyä Rami oli ihan töttöröö, kyttäsi kaikkea mahdollista. Kentällä ekassa ravissa lähti kaahaamaan joten pakko kerätä "ohjia" kätösiin niin saatiin homma hanskaan. Tänään tehtiin myös kaikenlaisia maailmanympärysmatkoja, maattii selässä ja oltiin polviltaan ja jopa kyykyssä selässä! En ole koskaan harrastanut millään hevosella tätä joten nyt oli pakko kokeilla. Rami vaan möllötti paikoillaan eikä tehnyt elettäkään liikkuakseen.
Tosin tulin tänään taas selästä alas vastoin omaa tahtoani. Käveltiin pitkin ohjin ja Rami sitten säikähti jotain. Pienen roikkumisen jälkeen tipuin onneksi jaloilteni ja eikun takaisin selkään! Tänään ravailtiin paljon, vähän vauhdikkaasti jopa niin vauhdikkaasti että kuskilta lensi kengät jaloista. Tosin heitin ne omasta tahdostani pois (:

Tänään ilmottaudun estekisoihin Jokelaan 60 cm luokkaan. Ja ensi viikolla tiedossa Mintun kouluvalmennus!

Ps. Yritin laittaa näytille kisavideon mutta tämä ei tunnu löytävän sitä. Joku toinen kerta sitten. Ja pahoitteluni todella tylsästä postauksesta, yritän saada uusia kuvia pian.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti