keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

33. Vaarallisilla vesillä

Kirjoitan tähän parin päivän tekemiset kera puhelimella otettujen kuvien. Kaikki kuvat on otettu tänään selässä heiluessa.

Rami sai viikon vapaata jo omien töiden takia en jaksanut/kerennyt tallille koska kävin kaksi kertaa päivässä työpaikalla johon kulutin aina matkojen kera n. 4 tuntia.

Eilen kuitenkin menin ilman satulaa kentällä n. puolisen tuntia. En jaksanut edes vaatia kummempia kunhan vaan liikkui eteenpäin ja toimi silleen mukavasti. Lopuksi kokeilin todella "loistavaa" ideaa nimeltä veteen meneminen. Rami ei mene veteen yksin ja kaverinkin kanssa todella huonosti. Nyt vaan sitten pidin pohkeet tiukasti, välillä keräsin ohjat niin sain hiukan näpsästyä kaulalle. Rami sanoi että en mene kunnes annoin sen syödä vähän ruohoa niin kyllä sitten mentiin nätisti. Eka pelättiin ihan hirveästi jos vaikka pieni hevonen hukkuu sinne altaaseen mutta eipä hukkunut! Osa altaasta on päässyt vähän "kuivumaa" mutta loppuosassa on polviin asti vettä. Omat sukat siinä ainakin kastuin :D Kahluuallas on 30 metriä pitkä ja ihan kentän vieressä joten siinä on mukava käydä vaikka öttimöttiäisi on ihan liikaa.


metsätie ennen mäkeen pääsyä (:

mäkilenkki kukkulalla korkealla

Tänään jaksoin myös ratsastaa tosin mentiin maastoon. Herralle laitoin suitsiin kärpäs härpäkkeen niin olisi mukavampi mennä. Ravailtiin reippaasti pitkin teitä, välillä otettiin evästä mukaan ja matka jatkui hyvin mielen. Käytiin mäkilenkki jossa vähän laukattiinkin mutta pääosin käveltiin. Lopuksi taas kahlaamaan joka meni tänään jo vähän paremmin. Rami meni rohkeammin veteen vaikka vähän pelkäsi. Loppuosassa sitten puhistiin ja kasteltiin taas mamma oikein urakalla. Kyllä olen ylpeä herrasta!

maailman pelottavin kahluuallas
Ps. vihdoinkin löysin tuon vanhan läppärin laturin ja sain suurimman osan kuvista tikulle! Seuraava postaus onkin toivepostaus olipa kerran tyttö ja hevonen (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti