tiistai 24. toukokuuta 2011

15. Päivittelyä hyvissä tunnelmissa.

Noniiin pitkästä aikaa tekstiä!

Poku ja Rami
Rami pääsi laitumelle 14.5 suomenhevosruunan kanssa. Menoa ja meininkiä oli luvassa ja jaksoivat pojat hetken juostakin. Pääsin räpsimään oikein urakalla. Noin viikkoa myöhemmin laumaan tuli risteytysruuna oman "naisensa" kookkaan suomenhevostamman kera.

Sen jälkeen on tullut ratsasteltua aika paljon ilman satulaa mutta on myös uuden satulan kanssa oltu liikenteessä. Tämän hetken ongelma on ylimääräinen energia ja keskittyminen on miinuksen puolella.
Maastossa on myös samoiltu ja etsitty uusia reittejä. Uuden penkin myötä oma istuntani on parantunut huomattavasti!

Mutta nyt ollaan alettu työstämään laukkaa liinassa. Saadaan aina mukavasti apua laukan suhteen ja perjantaina 20.5 tulikin kokeiltua tätä hommaa ensimmäisen kerran. Aluksi Rami liukeni laukkaan kunnes alkoi oikeasti nostamaan! Vähän väliä vaihdettiin suuntaa ja lopussa otettiin nostot suoraan käynnistä hyvin tuloksin! Ruuna siis osaa jotakin. Ravissa vähän kaahailua ja yritetään sitäkin nyt työstää paljon. Sivuohjat on otettu käyttöön ettei Rami saisi sitä päätä taivaisiin ihan heti. Kyseessä on joustavat sivuohjat jotka on hyviksi todettu! Lopussa hyppäsin 50 cm portin joka mentiin isolla loikalla yli.

Kisoja joudutaan vähän katselemaan jos jossakin vaiheessa sitten eksyttäisiin. Nyt kuitenkin edessä hampaiden raspaus.

 


 
 

aivan selvästi tuleva Totilas?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti