perjantai 25. maaliskuuta 2011

10. Huipulla tuulee!

Nyt joutuu miettimään milloin viimeksi kirjoitellut.
Kummempia ei ole tpahtunut mutta vähäset kirjotukset niistäkis.
19.3 Ramilla kävi hieroja. Paikat on pienellä ruunalla kipeät mutta saatiimpa vähän olo helpotettua.
20.3 Ramin selkään pääsi uusi riepoteltava! Minna niminen tyttö meni Ramilla pyynnöstä. Kyllähän ruuna nyt vähän testaili pysyykö uusi kuski selässä ja pysyihän se! Välillä kaahattiin sitten rentouduttiin ja otettiin vahingossa laukkakin. Toivottavasti näen kys. kuskia useamminkin herran selässä (:

Sitten vierähti viikko.

Ramille sain maanantaina 21.3 lainaan supremen yleissatulan. Satula on lv tamman ja aika leveä (EEW 17'5) ja tulipa putsailtua sitä tässä muutamana päivänä. Selkään en suostunut kun kelit olivat mitä olivat.

25.3 kokeilin satulaa vihdoinkin! Ensitöikseni jouduin etsimään 130 cm vyön, ilman joustoa (itku!)
Satula mahtuu juuri sopivasti pyöreän ruunan selkään.
Kokeiltiin kentällä menoa: hirmuinen lumisade otti ja yllätti! Sitkeänä päätin nyt mennään eikä meinata. Mentiin myös ravissa ja Rami kulki varsin mukavasti. Rentona ja rauhallisena vaikka viikkoon ei ole liikutettu!
Lopuksi kierrettiin baana ja päästiin kahlaamaan oikein urakalla (: Pitkään aikaan kahlattu ja saihan pieni ponnistelu pienen kevyen hien heppaselle.

Soitin myös tänään klinikalle tarkoituksena varata aikaa kiropraktikolle: toukokuussa vasta pääsee. Noh pitää soitella myöhemmin ja kysellä aikoja. Huomenna hieroja tulee antamaan ensiapua taas. Toivotaan että ruunan selkä paranisi!

Uusimmat ostokset 24.3.2011
- vaaleansininen satulahuopa, eurohunter
- vaalenansiniset putsit, eurohunter
- lila pääharja
- pesukinnas
- liila riimu
- vaalenpunainen naruriimu
- arnikaa 2 pulloa
- ruskeat jalustinhihnat

1 kommentti:

  1. Ai täälläki selkävaivoja. Huoh. Minunki lv tammuskalla selkä kipeenä mutta taitaapi nyt alkaa jo vähän helpottamaan. Linimentillä se viime keväänäki helpottu ja nytki taitaa :)

    Paranemisia teille !

    VastaaPoista