sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

9. 13.maaliskuuta

En keksinyt muutakaan otsikkoa. Parina edellisenä päivänä on tullut vaan harjailtua heppasta. Torstaina bongasin oikeasta etujalasta kantapallosta reiän josta valui verta. Ei auttanut kun huuhtoa ja laittaa betadinea ja cothivettiä.

Lauantaina 12.3 oli ajatuksena ratsastaa mutta ajatus vaihtuikin juoksutukseen joka lopulta jäi sekin. Loppupeleissä tuli harjailtua oikein huolella pieni herra ja tehtyä harjaan sykeröitä 7 kappaletta. Koskaan aikasemmin ei ole tullu väsättyä niitäkään joten oppi ikä kaikki. Rami vaan ei tykännyt tukkataiteilu hetkestä.


tukkataituri liikenteessä. Puhelimen laatu 10-


Sunnuntaina 13.3 otin itseäni niskasta kiinni ja kapusin selkään. Kentällä pyöri samalla toinen ex-ravuri herra joten ei pelottanut niin paljoon. Alussa tehtiin paljon käyntihommia ja sitten vähän rauhoteltiin ravia ravi - käynti - seis - peruutus - ravia hommilla. Ruuna tuntui aivan mahtavalta alla, rentoutui ja rauhoittui mukavasti. Lopussa otettiin sivuohjat käyttöön hetkeksi ja heti saatiin käyntiin jotakin "eloa". Askel lyheni, astui hyvin alle ja käytti sitä selkäänsä. Mentiin käyntiä ja ravia molempiin suuntiin kunnes alettiin lopettelemaan. Olihan heppa vähän hikinen mutta eihän se oikeastaan haittaa yhtään. Eikä ollut edes pahasti väsyksissä! Kyllä taas tuli hyvä mieli. Peppukaan ei yrittänyt lentää enempää kuin alussa pari kertaa.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti