maanantai 29. elokuuta 2016

yksi menetys liikaa

Ihan kuin elämä olisi muutenkaan tällä hetkellä helppoa niin aina joku asia menee pieleen. Ramin menetys on niin koca paikka niin en olisi kauvannut yhtään ylimääräisiä kyyneleitä. Toinen rakkaista kissoistamme koki viikko sitten kovan kohtalon; auto osui siihen ja sen ihanan kehrääjän elämä päättyi noin puolen metrin päähän omasta pihasta. Olin itse kotona, olin hetkeä aikaisemmin ottanut koiran sisälle ja olin korkeintaan 5 minuuttia sisällä, menin ulos ja näin kissan makaamassa tiellä. Tahallinen teko? Kissa on ollut niin sivussa että se on ollut pakko nähdä ja on vaatinut pienen koukkaisun että on osunut.. Ikävä on kova!!

Tämän kaiken surun keskellä on kuitenkin jotain kivaakin. Aloitan ylihuomenna työt! Ja viikon päästä koulun! Tuo työpaikka oli iloinen yllätys kun sitä tarjosi firma itse. Yllättäen liittyy hevosiin.

Lisäksi tallissa seisoo tällä hetkellä kolme karvakorvaa; Rami, Seppo sekä 1,5 vk sitten tullut Aino. Tamma on 5 vuotias, starttaamaton tytsy joka tuli leasing-sopimuksella minulle. Kasvattaja/omistaja tätä tarjosikin ja katsotaan miten elämä lähtee tamman kanssa rullaamaan.
Rami on vielä kuvioissa, kuukauden verran  annan vielä aikaa ja nyt vaan ollaan, käydään vähän kävelemässä ja nautitaan ❤

Koneelta löytyisi liuta kuvia mitä haluaisin esitellä teille, mutta netin uupuessa EDELLEEN yritetään pitää jotain pientä eloa puhelimen kautta. Epätoivoista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti