sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Ensimmäinen postaus, kuvia ja video

Vuosi on vaihtunut enkä tehnyt mitään kummepaa lupausta paitsi sen että yritän tavata kavereitani enemmän!

Mutta tänään äiti oli mukana tallilla, räpsi kuvia ja saatiin videotakin. Kenttä oli aivan jäässä, Rami oli tosi jännittynyt ja kyttäsi metsää kun sieltä kuului laukaus. Puoli tuntia ja se riitti, Rami oli kuitenkin yllättävän kiva vaikka viikkoon ei ole päässyt liikenteeseen ja reagoi mukavasti apuihin. Yksi kompurointi ja yksi jalat levälleen joka suuntaan reaktio ja loppua kohden kuumuminen.






6 kommenttia:

  1. miks helvetissä käytät niin paljon gramaaneja? et saa ku etupainoisen ja jännittyneen hevosen.

    VastaaPoista
  2. anonyymi tiedän kyllä itse kuinka paljon uskallan gramaaneja käyttää ja myös oma opettajamme on todennut nämä tälle hevoselle loistavaksi avuksi.

    VastaaPoista
  3. Miksi helvetissä et anonyymi uskalla omalla nimelläsi kommentoida? ;)

    Gramaanit ovat hyvä apu, jos niitä osaa käyttää. Videosta meno näytti mukavalta ja minä en näe mitään syytä, miksi te ette saisi gramaaneita käyttää. Mekin käytetään gramaaneita silloin tällöin ja melkein kaikki meidän tallilaisistamme, enkä näe siinä mitään ihmeellistä.

    VastaaPoista
  4. Anonyymi Tinttu kyllä tietää ihan hyvin itse, miten paljon käyttää gramaaneja :) Ja kivoja kuvia olitte saaneet kuvattua :)))))

    VastaaPoista
  5. no tietenkin jos tykkää etupainosista rytyssä kulkevista koneista, niin mikäs siinä. itte saan hevoseni ratsstettua p.antoon ilman gramaaneita. heittännee vittuu vaan nuo:D kauheet. ja eipä tuo meno kovin hyvält näytä

    VastaaPoista
  6. anon. toki jos pää pystyssä kulkeva apuja karkuun juokseva hevonen on parempi vaihtoehto? Mulla on omat syyni miksi käytän, ovat auttaneet hevosta todella paljon ja pystyn keskittymään ratsastukseen. Ja jos on vielä jotain sanottavaa viskaapa se sähköpostis kehiin niin vastaan sinne.

    VastaaPoista