tiistai 27. joulukuuta 2011

Pikaisia kuulumisia

Ensiksi oli siis niin iloinen yllätys huomata että tämä pieni blogi on saanut yli 50 lukijaa! Iso kiitos piristää kummasti pienen ihmisen pientä mieltä (: Tiedossa aina niin ihana tylsä kuvaton postaus, yrittäkää kestää.

Joulu on jo takanapäin ja oli taas kivaa! Ainoa elossa oleva isovanhempi eli mummini oli aaton meillä, syötiin hyvin ja jaettiin muutamia lahjoja. Veljeni ajatti sitten minut ladolle ja käski sisälle ja löysin 8 puista puomia! Eli ensi kesänä sitten pääsen sottaamaan itseni (ja ehkä kaverini) kun yritetään saada puomeihin väriä. Lisäksi sain muutaman kirjan, aina niin ihanaa suklaata sekä astioita ja lahjakortin en tiedä mihin paikkaan?

Rami piti eilen ajaa, mutta sää ei todellakaan suosinut joten pysyttelin visusti sisällä peittoon hautautuneena ja luin. Tänään menin aamutalliin ja jösses mikä sää! Kaikille hevosille loimet ja pari hevosta oli taas lentoon lähdössä kun päästiin ulos ja siinä sitten yritin vaan saada hevoset turvallisesti tarhoihin. Sähkötkin menivät tallia tehdessä, onneksi siivous oli jo loppusuoralla kun pesin juomakuppeja niin naps ja sähköt meni tasan kymmeneltä. Onneksi oli enään ulkohommat eli tarhojen siivous tiedossa.

Tallilla ei ollut pahempia vaurioita missään. Kentällä oli yksi aitatolppa kaatunut ja repinyt aitaa mukanaan, pikku ponien tarhassa oli yksi tolppa nurin ja kaksi puuta oli kaatunut. Toinen oli tarhassa kaatunut pieni onneton mänty ja toinen sitten Ramin tarhan lähellä joku isompi kuusi vai olikohan se kenties pelkkä latva mikä maassa oli. Tarkoituksena oli laittaa ruuna liinan päähän liikkumaan, mutta päätin ihan suosiolla jättää liikuttamisen. Kuitenkin Rami on isossa tarhassa kaverin kanssa ja pojat liikkuvat kuitenkin paljon  päivän aikana.

Tällä viikolla äiti lupautui tulemaan mukaan tallille kuvaamaan ratsastusta eli kuvia tai videota on tiedossa jossakin vaiheessa ja varsinkin kuvia ollaan kaivattu! Hanna toivoi postausta missä kerron millainen Rami oikeasti on ja voisin sen toteuttaa jo varmaan tänään jos sähköt pysyvät. Lisäksi tekeillä on minkälainen Rami on ratsastaa, pohdintaa minkälainen ratsastaja olen ja yritän keksiä vielä jotain, ehdotuksia? Jos joku jaksaa lukea niin Rami ravurina tekstikin on mahdollista, koska olen pyörinyt katsomassa Ramin muutamia startteja ennen omaksi tuloa ja aikoinaan myös päässyt hiukan treenaamaan poikaa ja sen sellaista.

5 kommenttia:

  1. Minä olisin kiinnostunut laukkapostauksesta (: Eli esim. videota Ramin laukasta ja asiaa laukan kehityksestä sun muusta ja jostain laukkaa auttaneista harjoituksista kans, jos sellaisia löytyy! Ja muutenkin ratsukoulutuksesta olisi kiva lukea, miksei myös ravuripuolesta (:

    VastaaPoista
  2. Inka se on mahdollista toteuttaa (: varsinkin tuo laukkapostaus voisi olla ihan kivakin tehdä kunhan saan sitä uutta matskua :D

    VastaaPoista
  3. Janita sekin on mahdollista (: varustepostaus voisi olla kans ihan kiva tehdä :D

    VastaaPoista
  4. Hahaa, mäkin olin päässy sun tekstiin:)

    Rami ravurina/ennen kuin se tuli sinulle postaus olisi ihan kiva :)

    VastaaPoista