maanantai 2. toukokuuta 2011

12. Love in Rami ~♥~

Pieni poika vietti tänää 10 vee synttäreitään (:

Rami oli tänään aivan huippuponi (: Päätin kiikkua tunnin ilman satulaa pienen pojan pyöreässä selässä ja kyllä kannatti! Alussa mietin miten saan hevosen asettumaan ilman tappelua. Lopulta päädyin keinoon jota jotkut käyttävät ex-ravureilla. Kun näytin voltille mentäessä suunnan sisäkädellä toin ulkokättä sisäkäden puolelle jolloin sain painetta kaulaan ja ihme ja kumma tapahtui; hevonen asettui ja samalla kantoi itseään. Pieni hipaisu sisäpohkeella riitti pitämään hevosen pään myös siellä alhaalla. Ravissa kaahailtiin myös jonkun verran. Aluksi sekin sellasta kameli meininkiä "juoksempa pää taivaassa" tyylillä. Lopulta pääkin saatiin alas ja jopa muutamalla askeleella jaksoi kantaa itseään. Siinä vaiheessa ratsastaja meinasi taas kerrankin itkeä. Pohkeenväistöjäkin yritettiin (huom!! huom!!) ja kyllähän väistäminen sujui oikealle. Vasemmalle ei sitten millään! Eli reeniä reeniä tässäkin asiassa.
Lopuksi kierrettiin baana ja käytiin möllöttelemässä yhden maastoesteen luona. Sitäkin pitäisi alkaa hyppelemään jossain vaiheessa.

Huomenna sitten pesu ja keskiviikko aamuna klinikalle lähtö. Pääsen itse kuskaamaan hevosen ja jännittää niin pirusti! Tänään sain pikku Een läpi (BE) joka kyllä helpottaa ihan älyttömän paljon.

Siihen lisäksi ilmottauduin estekisoihin 50 cm luokkaan. Huomenna tarkoitus hypätä testiksi mitä hevonen sanoo esteistä. Sitä odotellessa.
Ostolista

- Uudet kuljetussuojat (ostin jo jes)
- Hikiviila (niitähän ei toki ole)
- Kilpahuopa + korvahuppu ! Väri uupuu. Joko vaaleansininen tai liila.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti